“Ne dopustite da ono što ne možete napraviti smeta onome što možete napraviti.”
John Wooden

Tko sam ja?

Ja sam Aleksandra Kušić.

Rođena sam i živim u Zagrebu.

Prije edukacije za terapeutskog savjetnika završila sam studij socijalne pedagogije na Edukacijsko – rehabilitacijskom fakultetu te ranog i predškolskog odgoja na Učiteljskom fakultetu.

Rad unutar odgojno – obrazovnog sustava pružio mi je bogato iskustvo rada s ljudima koji se svakodnevno susreću s različitim životnim izazovima i preprekama, kako u vlastitom životu, tako i u životu svoje obitelji. Svoj rad s ljudima temeljim na uspostavljanju odnosa povjerenja, pružanju podrške i osnaživanju za savladavanje problema s kojima se susreću.

Smatram kako svi težimo sretnom i ispunjenom životu. Svaki dan trudim se da svoj život učinim upravo takvim, a svojim radom nastojim pomoći i drugima da to ostvare.

aleksandra kusic, lifesupportonline
  • Certificirani NLP terapeutski savjetnik
  • NLP Master
  • Coach
  • Terapeutski savjetnik

Moja priča

aleksandra kusic, lifesupportonline

“Kreirajte život koji želite.”
Aleksandra Kušić

Rano u svom životu počela sam primjećivati izazove i prepreke koje život ,,baca” pod naše noge, kao i (ne)sposobnost pojedinca da se s istima nosi i da ih nadiđe. Polako sam počela proučavati što je sve potrebno da se lakše nosimo s izazovima i problemima s kojima se susrećemo te sam u tom pravcu orijentirala i svoje obrazovanje i usavršavanje.

Od socijalne pedagogije i rada s osobama s problemima u ponašanju, preko ranog odgoja i prevencije poteškoća, do Neurolingvističkog programiranja (NLP-a) i savjetovanja osoba s različitim problemima na razini samih sebe, njihovih obitelji i okoline, s posebnim naglaskom na odnose.

Kaže se kako osobe koje se bave pomaganjem ljudima u jačanju njihove psihe i suočavanju sa životnim problemima i same dolaze iz takvog iskustva te su prošle svoju izazovnu životnu priču. Izazovi i problemi s kojima sam se susrela u vlastitom životu usmjerili su me prema traganju za načinima rada na sebi i ispunjavanja pozitivnim emocijama. Na vlastitom iskustvu znam koliko možemo biti sretni i zadovoljni ukoliko se za to potrudimo te svojim radom pomažem drugima da to isto ostvare.

Kako Vam mogu pomoći?

Kroz individualni, partnerski i grupni rad temeljen na tehnikama NLP savjetovanja pomažem Vam da ostvarite ono što želite.

Da budete zadovoljni, sretni i ispunjeni. Da ostvarite svoje potencijale. Da probudite pozitivne emocije. Da odbacite negativna uvjerenja.

Da nadiđete probleme. Da otpustite nepoželjne i ograničavajuće obrasce. Da postanete osoba koja želite i možete biti. Da kreirate život koji želite.

lifesupportonline, mara zeba

Kako do mene?

Aleksandra Kušić

Adresa: Hrvatska,
Tel.: +385 91 577 2717
E-mail:  info@aleksandrakusic.com
Web: www.aleksandrakusic.com

Facbook: @aleksandrakusicNLPsavjetnik
Instagram: @akusic_nlpsavjetnik

Ciljevi Coaching Djeca i odgoj Emocije i emocionalna svjesnost Komunikacija Ljubav i odnosi Manipulacija Motivacija Navike i disciplina NLP Novac i Financijska sloboda Obiteljski odnosi Osobno Ostalo Postavljanje granica Premium Expert Custom type Promjena Samopouzdanje i Vjera u sebe Sreća Strah Strast i karijera Stres Strucnjaci Custom type Stručnjaci za život Stručnjaci za život - izdvojeno Teške odluke Upravljanje konfliktima Upravljanje vremenom Uspjeh Uvjerenja i misli

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *