“Čim počneš vjerovati samom sebi, znat ćeš kako treba živjeti.”
J.V. Goethe

Tko sam ja?

Moje ime je Ana Polančec.

Imam 33 godine i živim u Zagrebu. Rad na svome tijelu, umu i duhu su područja koja su me oduvijek zanimala, te sam nakon prijelomnih trenutaka u svom životu, skupila hrabrosti i odlučila zakoračiti na put na kojem me moja duša oduvijek zvala.  Stalno težim i daljnjoj edukaciji.

  • Certificirani sam refleksoterapeut
  • maserka limfne drenaže
  • Life Coach
  • MISP Instruktor masaže za djecu
ana polancec, lifesupportonline

Moja priča

leptir, lifesupportonline

“Vaša sreća je moja sreća i obrnuto, a u tom krugu nalazi se bogatstvo duše.”

Ana Polančec

Svi mi imamo važne životne trenutke bez kojih ne bi bili osoba koja smo danas.

Osjećam veliku zahvalnost na svim životnim iskustvima, jer bez toga ne bi otkrila svoj životni poziv.
Prijelomni događaji u mom životu su bili gubitak brata i ubrzo nakon toga gubitak posla gdje sam shvatila da je svaki trenutak života u kojem radimo nešto što ne volimo, izgubljeni trenutak i da nam vrijeme nitko ne može vratiti. Ta spoznaja me potaknula da krenem u sasvim drugom smjeru u životu, te sam se odlučila školovati kako bi mogla raditi ono za što sam rođena.

Edukacije i životna iskustva su mi donijele mnoge spoznaje i sukladno tome mnoge pozitivne promjene u mom životu, koje su me motivirale da svoje znanje i ljubav širim dalje .

Kako Vam mogu pomoći?

Kaže se u ”zdravom tijelu, zdrav duh.” Ipak, usudila bi se to preokrenuti i reći da je ipak u ”zdravom duhu, zdravo tijelo”.

Coaching

– koji prakticiram nije klasičan coaching za ostvarenje vaših želja, već duhovno vodstvo koje vas uči kako slušati svoju dušu. Kada pomažem vama, pomažem i sebi. Kada ste vi sretni i ja sam sretna i obrnuto. To je jedan predivan začarani krug.

Refleksoterapija 

– Usluge Reflekso terapije koja spada u dio komplementarne medicine koja koristi stopala kao ogledalo cijelog tijela. Osim opuštajućih učinaka tretmana, praksa i svrha ulaze mnogo dublje.
Masiranje specifičnih refleksnih točaka na stopalu izaziva iscjeljivanje u odgovarajućim organima i područjima tijela, uma i duha.

Ručna limfna drenaža

– služi za uspostavljanje ravnoteže između tekućina u organizmu, te višestruko pozitivno djeluje na cjelokupan organizam. Izuzetno je dobra nakon operacija.

dodir, lifesupportonline

MISP (Massage in Schools programme)

Kao MISP (Massage In Schools programme) Instruktor masaže za djecu, nudim vam mogućnost sudjelovanja u radionicama sa svojom djecom.

MISP masaža je namijenjena djeci od 4 do 12 godina. Radi se u paru. Dijete masira dijete ili roditelj masira dijete preko odjeće i to glava, vrat, ramena, ruke i leđa. Masaža se radi u 15 jednostavnih pokreta koje prate slike kako bi djeca što lakše zapamtila pokrete.

U današnje vrijeme, često zaboravljamo na važnost dodira. Dodir jest način na koji pokazujemo ljubav, te je važan dio razvoja svakog djeteta. Od istraživanja o dodiru i osobnih iskustava vjerujem da bi svi ljudi trebali promovirati blagotvoran dodir, u svim fazama života i da to može postati važan korak ka rješavanju osobnih kriza s kojima se suočavamo.

Predivno je vidjeti kako se djeca mijenjaju, kako postaju ljubaznija, bliža, kako masaža pomaže u emocionalnim i socijalnim vještinama, učenju, a osobito u smanjenju vršnjačkog nasilja, prihvaćanju različitosti, te osim toga ima i mnoge druge zdravstvene dobrobiti.
Radionice se održavaju u dva dolaska po 45 minuta.

Kako do mene?

Ana Polančec,

Adresa: Hrvatska
Tel.: +385 98 864-353
E-mail: ana.polancec85@gmail.com

Facebook: @Oaza Mira
ili  @anapolancec859

Za sva dodatna pitanja, tretmane, radionice i individualan rad, možete me kontaktirati na  navedene kontakte.

Afirmacija, Vizualizacija, Manifestacija i ostalo ... Coaching Djeca i odgoj Duhovnost Emocije i emocionalna svjesnost Energetski rad Iscjeljivanje Limfna drenaža Ljepota i opuštanje Meditacija Misp Motivacija Opraštanje Osobno Ostalo Premium Expert Custom type Promjena Prošlost Refleksoterapija Samoća i usamljenost Samopouzdanje i Vjera u sebe Strah Stres Strucnjaci Custom type Stručnjaci za život Stručnjaci za život - izdvojeno Tijelo i vježba Želje Životna svrha

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *