“Današnji rezultati ne govore ništa o vašem sutrašnjem potencijalu…”
I. Rock

Tko sam ja?

Anita Prelas Kovačević.

Dragi svi,

pokušati ću vam u kratkim crtama ispričati svoju priču, tko sam i zašto sam se počela baviti područjem osobnog razvoja…

Majka sam dvoje prekrasnih sinova, Jana i Lea, i životna suputnica jedne iznimno pozitivne osobe, Mateja.
Rođena sam 1978. u Splitu u kojem sam živjela do svoje 13. godine života

Dio osnovnoškolskog i srednjoškolskog obrazovanja završila sam u Virovitici gdje i dan danas živim i radim.
Diplomirala sam na Ekonomskom fakultetu u Osijeku na kojem sam nastavila svoje školovanje i stekla akademsku titulu doktora znanosti.

Pohađala sam, i još uvijek pohađam, niz edukacijskih programa među kojima želim istaknuti,

anita prelas kovacevic. lifesupportonline
  • Professional TQ Trener-certifikacijski program
  • Starter program Coaching akademije Slavice Squire
  • Inge Rock Akademija (Coaching & Leadership akademija)
  • Advanced life coaching training in the specialty of happines (Transformation Services, Inc.)

“u šali znam za sebe reći da sam osoba koja doslovno shvaća i prakticira cjeloživotno učenje”…

Moja priča

žuta, košara, crvena, lifesupportonline

… i eto tako, razmišljajući prvenstveno o tome što želim, što me usrećuje i ispunjava pronašla sam svoj put i neopisivo sam sretna te zahvalna na svim dobrim i lošim trenucima koji su se dogodili na tom putu.

… i Zašto područje osobnog razvoja?

Već 10 godina na visokom učilištu predajem kolegije iz područja ljudskih potencijala i organizacijskog ponašanja što me (ne) svjesno usmjerilo upravo na područje osobnog razvoja čime se danas bavim.

Međutim, glavni razlog je moj život i sva moja iskustva koja sam stekla (od djetinjstva po do današnjih dana) i to u svim životnim sferama (od svojih emocija i misli, financija, zdravlja do obitelji, posla i karijere).

Trebalo je neko izvjesno vrijeme da se upali lampica u mojoj glavi da otkrijem što zaista želim raditi, što će mi dati onaj osjećaj zadovoljstva i ispunjenosti, ali i slobodu…

… i eto tako, razmišljajući prvenstveno o tome što želim, što me usrećuje i ispunjava pronašla sam svoj put i neopisivo sam sretna te zahvalna na svim dobrim i lošim trenucima koji su se dogodili na tom putu.

Kako Vam mogu pomoći?

Jeste li se ikada upitali “Je li to život kakav ja zaista želim?”
Mogu li bolje, mogu li više?

Znajte da, kao ljudska bića, imamo privilegiju da kreiramo sve što poželimo (samo se osvrnite oko sebe i dokazi su svugdje oko nas ? ), a samim time i da kreiramo i živimo život kakav želimo.

Međutim, činjenica je da u životu ne možemo uvijek sami žonglirati lopticama, ponekad nam je potrebna pomoć, podrška osobe koja će nam pomoći da budemo sigurni da ćemo biti disciplinirani, da ćemo ostati  fokusirani u obavljanju neophodnih koraka za ostvarenje postavljenih ciljeva (rezultata). Također, ponekad nam je jednostavno potrebna osoba koja će nam pomoći da pronađemo način kako krenuti naprijed, iskoristiti svoje prednosti na najbolji mogući način, pomoći u postavljanju ciljeva na način da ih i ostvarimo.

Neovisno u kojim životnim cjelinama želite ostvariti bolje rezultate, promjenu (posao, karijera, financije, odnosi na poslu, vaše emocije i osjećaji, navike  itd.)  ono kako vam ja osobno mogu pomoći je kroz nekih od usluga vezanih za osobni rast i razvoj.

tirkizna, srce, lifesupportonline
  • individualni rad s klijentom
  • grupni rad kroz Mastermind treninge
  • tematske radionice (vezane za osobni rast i razvoj)

“Umjesto na borbu protiv staroga, svu svoju energiju usmjerite na stvaranje novoga- u tome leži tajna istinske promjene”
Sokrat

Kako do mene?

Anita Prelas Kovačević, dr.sc.

Deezalica by Anita

Adresa: Hrvatska
Tel.: +385 98 464 071
E-mail: anitapkcoach@gmail.com
Facebook: Stvori Život kakav želiš by Anita

Afirmacija, Vizualizacija, Manifestacija i ostalo ... Ciljevi Coaching Komunikacija Ljubav i odnosi Manipulacija Motivacija Navike i disciplina Novac i Financijska sloboda Osobno Ostalo Postavljanje granica Premium Expert Custom type Promjena Samopouzdanje i Vjera u sebe Sreća Strah Strast i karijera Stres Strucnjaci Custom type Stručnjaci za život Stručnjaci za život - izdvojeno Svijest i svjesnost Teške odluke Upravljanje konfliktima Upravljanje vremenom Uspjeh Uvjerenja i misli Želje

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *