“Voljeli biste da postoji neki aparat ili pregled koji će Vam otkriti Vaše uzroke raznih simptoma, riješiti ih i još uz to profesionalnu i stručnu osobu?”

Što je...?

Biorezonanca je terapija, koja proučava žive organizme i njihove specifične vibracije ili oscilacije. Koristi elektromagnetske frekvencijske obrasce prikupljene iz tijela s ciljem da ga potakne kako bi se samo vlastitim snagama iscijelilo.

Gustav Stromberg 1936. u knjizi “The Soul of the Universe” (“Duša univerzuma”) iznosi tvrdnju da je strukturi svakog organizma pridružen cijeli sistem sitnih nematerijalnih valova i polja.

Profesor Fritz-Albert Popp, dopredsjednik Međunarodnog instituta za biofiziku je sedamdesetih godina prošlog stoljeća otkrio da žive stanice emitiraju sitne količine svijetlosti koji su nazvani “biofotoni” s njegove strane. Na temelju eksperimentalnih dokaza pokazao je da je izvor tih biofotona molekula DNA u jezgri stanice. Zaključuje kako su upravo ti biofotoni odgovorni za izazivanje biokemijskih procesa u stanici.

Dr. Franz Morell i ing. Eric Rasche sedamdesetih godina napravili su prvi biorezonantni instrument – MORA. Od tada proizvedeno je i usavršavano nekoliko biorezonantnih aparata koji se temelje na istim principima.

Ako vam je dosta liječenja simptoma, pretpostavki i neuspješnih poduhvata vezano uz vaše stanje, definitivno preporučujemo ovu vrstu dijagnoze i pomoći u postizanju zdravlja. Simptoma može uvijek biti puno te različitih sa odstupanjima ovisno o individualcu, no uzrok se svodi na jedan. Ovdje smo na temelju osobnog iskustva vidjeli da nađu uzrok, uspješno otklone isti.

Kratko prenosimo svoju definiciju i princip Biorezonance  te svoj subjektivni doživljaj. Pokušati ćemo objasnit najbolje što možemo.

Kako je znanstveno dokazano da sve žive organizme okružuje kompleksno elekromagnetsko polje, došlo se do saznanja da žive stanice emitiraju sitne količine svjetlosti tzv. biofotone koji potječu iz DNA molekule u jezgri stanice. Upravo oni su odgovorni za izazivanje biokemijskih procesa u stanici.

Sve stanice emitiraju elektromagnetske signale kojima međusobno komuniciraju. Zdrava stanica ima harmonične signale i u rezonanci je s ostalim stanicama organizma. Stanice unutar našeg tijela međusobno komuniciraju razmjenjujući informacije putem frekvencija ili električnih impulsa. Ukratko sve naše stanice titraju i djeluju međusobno.

kvant, lifesupportonline

Princip Biorezonance temelji se na činjenici da sve što djeluje izvana ili se unosi u organizam, prenosi određene informacije i može narušiti komunikacju unutar stanica ili opteretiti ljudski organizam. Kada se to desi dolazi do različitih simptoma tj. narušavanja zdravlja i prisutnosti određene bolesti.

Biorezonanca stvara sklad među stanicama te unutar jednog organizma.

Kako to funkcionira? Za one koji nisu nikad bili.

Shvaćamo to kao skeniranje tijela na temelju valova na različite podražaje koji se nalaze u mnoštvu ampulica.

Vi pritom sjedite u fotelji i držite „neki“ metal u ruci koji je spojen na mjerni aparat. Također na taj mjerni aparat je spojen i štapić (elastična uspravna žica sa okruglim metalom na vrhu) kojeg (doktorica/terapeut) drži u ruci.

Isti je približen uspravnoj metalnoj kvadratnoj plohi. Drugom rukom drži drugi spojen metalni štapić kojim prelazi preko spomenutih ampulica.

Svaki „podražaj“ iz ampulice ima svoju vibraciju iz stanja potpune funkcionalnosti.

Na primjer pri pregledu organa, ampulica jetre vibrira na frekvenciji na kojoj vibrira zdrava jetra, vi vibrirate na svojoj frekvenciji kao i vaša jetra, obzirom na zakone fizike okrugli metal na žici u desnoj ruci promjeni smjer, laički rečeno počne divljati. Na taj način mjerni aparat na koji je sve spojeno ukazuje na razliku u vibraciji. Preveli bismo to da se na taj način vidi uzrok nekog simptoma, te se na temelju toga propisuje točna terapija na bazi tih valova.

Kome i čemu služi?

Primijetili smo puno djece koje roditelji dovode ponajviše radi alergija ili radi ne otkrivenih uzorka njihovih simptoma. Sličnim principom kao gore navedenim utvrđuje se na koje potencijalne alergene reagirate, odmah dobijete uvid u ono što biste trebali izbjegavati. U prvi pregled i terapiju spadaju još mnoga testiranja kao što su test na intoleranciju hrane, paraziti, gljivice, bakterije, organi, bolesti, žlijezde, libido, energije i još svašta što možete individualno zatražiti.

Nema proricanja sudbine ili bilo kakvog nametanja ičega, također nije još priznato u općoj medicinu u našoj regiji.

Ovisno o uzroku ili bolesti određuju se terapije koje su u prosjeku obično 1 x na mjesec. Prema iskustvu prosjek su 3 terapije za neku na primjer alergiju, cistu ili nizak libido. Ovdje nismo toliko stručni, pa ostavljamo prostor stručnjacima i individualnom stanju osobe.

Zanimljivosti

Kakva je terapija, kako se prima?

Terapija se dobiva na način da legnete u fotelju koja ima male magnete koje vi niti vidite, niti osjetite i oni su spojeni na aparat koji po vizualnom doživljaju isti kao onaj na kojemu se prethodno mjerilo odnosno ispitivalo. U taj aparat stavlja se apmpulica na kojoj je nađen uzrok i putem cijelog mehanizma vi primate valovima terapiju. Vi dakle, samo ležite i ne smijete križati noge ni ruke, možete ponijeti knjigu jer tehnologija osim spomenute na fotelji nije dozvoljena.

Ukoliko ima dodatnih pitanja na ovu temu, molim vas da se javite na mail upitom, rado ćemo Vas uputiti na ambulante Biorezonance za koje garantiramo.

svjetlo, lifesupportonline

Autor: Mara Zeba

Izvor: vlastito iskustvo, znanje i subjektivni doživljaj

Biorezonanca Ciljevi Ljepota i opuštanje Metode Metode Custom type Promjena Stres Tijelo i vježba Zdrava hrana

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *