“Odlučila sam opraštati jer moja duša treba Mir…”
Branka Kamenečki Orlić

Tko sam ja?

Što ukratko reći o sebi?
Nimalo lagano. Moje ime je Branka Kamenečki Orlić.

Završila sam Filozofski fakultet- odsjek razredne nastave i već 35 godina se družim s malcima i njihovim roditeljima. Moja znatiželja i želja za edukacijom prvo me odvela na TA i Realitetnu terapiju. Nakon toga na Gestalt.

U svijet duhovnosti, koji me neopisivo interesira postala sam Reiki majstor.  Završila sam za NLP MASTERA, IN, life coach, Wingwave® coaching, 20 coaching tehnika  te zakon privlačenja.

branka kamenicki orlic, lifesupportonline
  • TA i Realitetnu terapiju
  • Gestalt terapija
  • Reiki majstor
  • NLP MASTERA, IN, life coach
  • Wingwave® coaching
  • 20 coaching tehnika
  • Zakon privlačenja

Moja priča

tulipani, lifesupportonline

“Pružam Ti ruku, Pružam Ti Ljubav skuplju od novca, jer radije dajem Sebe nego Zakon ili Propovijed…”
Love Story – Erich Segal

U mom životu nema više natrag samo naprijed, edukacije, radionice, coaching, knjige. Naučiti sve ono što nas nikada nisu učili  u školi, a možda su trebali.  Postala sam ovisna o znanju i divnoj energiji. Spoznavši svoj put, spoznala sam da sve što mi se događalo u životu bilo je s razlogom i da je moj pravi život tek počeo.

Sebe bi opisala kao vrlo znatiželjnu, veselu, hiperaktivnu ženu. Neprestano sam u pokretu. Dugo mi je trebalo da otkrijem da sam veliko dijete, dijete koje je dugo spavalo u meni. Od kada znam za sebe željela sam biti učiteljica. Svijet koji me okruživao gledala sam otvorenih očiju i srca. Potreba za pomaganjem i empatičnost su moje zvijezde vodilje. Spašavala sam pogažene tratinčice, povrijeđene životinje i bila rame za plakanje svojim prijateljima.

S razumijevanjem i rješavanjem  tuđih problema nisam imala poteškoća, no kad sam trebala pomoći sebi nastaje panika. Problemi su bili tu, ja sam ih prihvaćala s mišlju da bolje ne zavrjeđujem, te da tako treba biti. Moje tijelo pričalo je drugu priču. Počelo se štititi kilogramima, bolesti su stizale jedna za drugom.

No Svemir je malo umiješao svoje prste i poslao u moj život drage ljude koji su me pogurali i krenula sam spoznavati sebe. Tako sam otvorila neiscrpnu kutiju edukacije i potrebe voljenja sebe.

Danas znam tko sam i što želim. Volim ples, muziku, izlaske s prijateljima. Osmijeh rijetko silazi s mog lica. Ljubav je moj najveći pokretač.

Ljude koje susrećem prihvaćam, pokušavajući prihvatiti njihove mape svijeta. Veselim se kad vidim da je uz moju pomoć netko napredovao i da probleme prihvaća kao izazove.

Kako Vam mogu pomoći?

Beskrajno sam zahvalna svim malcima koji su mi dopustili da budem dio njihovog odrastanja, jer oni su moji najiskreniji i najveći učitelji.

U radu ( coachingu ) pokušavam zajedno s klijentom otkriti njegove energetske i emocionalne blokade, kako bi mu put do ostvarenja cilja bio uspješniji.  Koristim  licencirane tehnike i metode  koje sam savladala kroz svoje učenje vodeći računa o  potrebama i mogućnostima klijenta.

Predavanja  i radionice pripremam tako da obrađujem  teme iz područja osobnog rasta i razvoja  s težištem na poteškoće vezane uz roditeljstvo. Kroz dugogodišnji rad spoznala sam da se roditelji susreću s velikim poteškoćama vezanim uz odgoj. Nažalost, škola za roditelje ne postoji i svi pomalo lutamo i teško pronalazimo pravi put, dok svi od nas očekuju da budemo savršeni roditelji. Biti roditelj je najzahtjevniji „posao“ na svijetu. Zajedničkim radom na radionicama uspijemo pronaći zvijezdu vodilju ka savršenijem roditeljstvu. Moj rad temeljim na NLP tehnikama koje su jako učinkovite jer svaki roditelj nakon edukacije odlazi kući s alatima koje može sam koristiti i pomoći sam sebi i svojoj djeci, kada mu zatrebaju. Ponekad upotrebljavam i druge tehnike za koje sam educirana. Radionice su dinamične i  interaktivne, nema pritiska, roditelji sami diktiraju tempo rada, kao i teme koje obrađujemo.  Okupljamo se oko zajedničkog cilja –  zajedno rasti i razvijati se. Svoje  radionice koncipiram kao predivna druženja puna divne pozitivne energije, sa željom da roditelji budu što sretniji, a djeca što veselija.

tirkizna, srce, lifesupportonline

Iskustvo mi govori da se svatko od nas nađe pred zidom prepunim izazova. Biti roditelj nije jednostavno, svakodnevno se nađemo u situacijama koje nam se nimalo ne sviđaju. Stoga ako se pronalazite u nekom od sljedećih navoda obratite mi se, tu sam za vas.

– moje dijete me ne sluša, ne znate kako dalje
– imate osjećaj da stojite na mjestu bez rješenja
– poteškoće u odnosima  (partnerski, roditeljski, prijateljski…)
– vjerujete u sebe i svjesni ste da možete bolje
– osjećate se bolesno, umorno, zapostavljeno

Brinete za svoju djecu i imate napadaje panike i strahova
Vjerujte mi ne postoji nerješiva situacija. Prošla sam skoro sve od navedenog. Znam da ste i vi  spremni  riješiti naizgled nerješivu situaciju.
Zato sam ovdje, da zajednički pronađemo i riješimo sve vaše izazove. Očekujem vas otvorenog srca i raširenih ruku.

Kako do mene?

Branka Kamenečki Orlić, razredna nastavnica

JoyfulLifebyBranka

Adresa: Zagreb, Hrvatska
Tel.: +385 95 513 7775
E-mail: bkameneckiorlic@gmail.com
Web: www.brankanlp.blogspot.com

Facebook: JoyfulLifebyBranka
Linked In: @Branka Kamenecki Orlic
Instagram: @kameneckiorlic_coaching
Youtube:@bumbolyna
Twiter: @BrankaOrlic

Afirmacija, Vizualizacija, Manifestacija i ostalo ... Ciljevi Coaching Djeca i odgoj Duhovnost Emocije i emocionalna svjesnost Energetski rad Iscjeljivanje Ljubav i odnosi Meditacija Motivacija NLP Obiteljski odnosi Opraštanje Osobno Ostalo Premium Expert Custom type Promjena Prošlost Reiki Samoća i usamljenost Samopouzdanje i Vjera u sebe Sram i Krivnja Sreća Strah Strucnjaci Custom type Stručnjaci za život Stručnjaci za život - izdvojeno Svijest i svjesnost Upravljanje konfliktima Wingwave Želje

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *