U tijeku su upisi u novi ciklus Relax Kids radionica “Fantasy Funland Adventures” ⭐
💜 09.11.2018, petak od 17-18h, uzrast 5-7 godina
💜 09.11.2018., petak od 18.30-19.30h, uzrast 8-10 godina

 

Dobro došli na čarobno mjesto gdje svi mogu biti ono što jesu i gdje čarolija nikada ne prestaje! Mjesto gdje su sva djeca voljena, podržana, sigurna i shvaćena i gdje mogu kroz opuštanje i igru zabavljati se i učiti na sasvim jedan drugačiji način, a gdje roditelji mogu uživati gledajući kako njihova djeca rastu u pozitivne i samopouzdane osobe, sigurne u sebe i ispunjene ljubavlju i srećom u svemu što rade!

Radionice programa Relax Kids sačinjavaju strukturu od 7 koraka kroz koje se djeca uče umiriti, fokusirati i opustiti – ples i pokret, vježbe glume i relaksacije, istezanje, uzajamnu masažu, disanje, afirmativne rečenice, svjesnu pažnju i vizualizaciju. Provodi se u manjim grupama, a ovisno o uzrastu, djeci se pristupa na njima kreativan i zabavan način, učeći ih jednostavnim i djelotvornim tehnikama svjesne pažnje, kontrole stresa, korištenja pozitivnih afirmacija i tehnikama opuštanja koje ih uče kako razviti kreativnost, samopouzdanje, koncentraciju i vizualizaciju razvijajući i pružajući im na taj način vještine i alate koji ostaju za cijeli život.

Radionice se održavaju kroz period od mjesec dana, 1 x tjedno u trajanju 1 sat, a grupe su sastavljene od maksimalno 8 djece.

Kako je broj malih polaznika ograničen, obavezna je prijava na mail info@lakoca-zivljenja.hr ili na broj 098/352 822.

Veselimo se zajedničkom učenju i druženju na čarobnom mjestu gdje sve što zamislimo i ostvarimo i gdje naša djeca započinju svoj dan osmijehom i srcima punim ljubavi, pažnje, razumijevanja i samopouzdanja!

S ljubavlju,
Mirjana Petković
Relax Kids Coach

 

O događaju saznjate više klikom na link:
https://www.facebook.com/events/490783678068392/

O našoj Mirjani saznjate više klikom na link ili njeno Ime…
https://www.lifesupport-online.com/mirjana-petkovic/

 

Aktivni Bar - Događaji Express yourself Ostalo

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *