Back to the top

Copyright

Ovdje se svijet itekako vrti oko tebe...

Copyright

Sva prava na tekstove, slike, grafike, zvuk, animacije, grafičko-dizajnerske dijelove i videosnimke te načine na koji su navedeni postavljeni zadržava autorica Mara Zeba. Nijedan dio navedenog ne smije se upotrijebiti, mijenjati niti reproducirati na bilo koji način bez pisanog dopuštenja, osim slučaja kratkih navoda uz navođenje autora. Za sve upite možete se obratiti autorici i timu ove platforme na mail info@lifesupport-online.com.
Nije dopušteno sadržaj ove stranice kopirati, distribuirati, mijenjati ili učiniti dostupnim trećoj strani u komercijalne svrhe. Naglašavamo da su neki sadržaji na ovim stranicama zaštićeni autorskim pravima treće strane.

Disclaimer
Stranica je privatna, nekomercijalna te ne djeluje ni pod kakvom organizacijom, udrugom, strankom, religijom, pravcem ili sl.
Sadržaji na stranici informativnog su karaktera, (ne zamjenjuju klasičan liječnički tretman, propisano liječenje i lijekove). Sve informacije navedene na stranici koristite isključivo na vlastitu odgovornost.
Odrićemo se bilo

Odričemo se bilo kakve odgovornosti sa strane svih podataka koji su objavljeni po vlastitom izboru određenog Stručnjaka.
Također se odričemo odgovornosti oko davanja i pružanja usluga, proizvoda i načina rada određenog Stručnjaka.
U konkretnom smislu ove priče mi (platforma www.lifesupport-online.com) smo posrednici „šarenog znanja“ stoga korisnik bira koje znanje i kojeg Stručnjaka želi kontaktirati ili dijeliti.
Molimo Vas da obratite pažnju i kao posjetitelj stranice i kao Stručnjak platforme da je temelj bilo kakvog stabilnog odnosa etično ponašanje i postupanje u odnosu sa svima. Stoga ste za svoje izbore i odluke sami odgovorni.

O Autoru

Mara Zeba
Autor stranice, osnivač Life Support platforme

+ 385 95 517 2083
info@lifesupport-online.com
mara@lifesupport-online.com