“Ljubav je početak i kraj. I sve između.
Ona je odgovor na sve što tražimo.
Ljubav smo mi i ljubav je sve.”
Damir Barušić

Tko sam ja?

Zovem se Damir Barušić i prije 15 ak godina sam počeo živjeti u skladu sa svojim unutarnjim porivima što je rezultiralo temeljitim  promjenama  života iznutra i izvana.

Postao sam sretnija, zadovoljnija i zdravija osoba i nastojim drugim ljudima pomoći da to sami iskuse.
Volim samoću i druženja sa ljudima, prirodu i životinje, kreativnost i stvaralaštvo, poticati i pomagati, istraživati i učiti, dijeliti iskustvo i znanje, stvarati sebe i druge osobe i cijeli  svijet radosnijim.

damir barusic, lifesupportonline

Moja priča

damir barušić, lifesupportonline

“Svo znanje, svi odgovori, sva mudrost, mir, radost i ljepotu koju tražiš već su u tebi… ja ću ti samo pokazati put do njih.”

Damir Barušić

Osobno nezadovoljsvo, unutarnji nemir, boležljivost i sva ostala problematika života ‘natjerali’ su me da zavirim u dublje dijelove sebe i da nakon godina života ‘neživljenja sebe’ počnem živjeti u skladu sa onime što ja jesam.

Istovremeno transformirajući svoj život nabolje, javlja mi se i velika želja da tu radost prenosim i na druge ljude pa se počinjem baviti energetskim iscjeljivanjem uz stalnu edukaciju kroz razne tečajeve na kojima  izučavam ljudsku psihu, duh i tijelo.

Trenutak kada u očima osobe vidim iskru (često i suzu radosnicu) prepoznavanja i osvještavanja povezanosti uzroka i posljedica neke njoj trenutno bitne teme u životu, moj je najveći  razlog  zašto volim ‘raditi s ljudima’ i zašto je to moja glavna aktivnost koju provodim.

Kako Vam mogu pomoći?

Kroz individualne konzultacije pokazujem vam  jedan potpuno novi pogled na izazovnu situaciju u kojoj se nalazite (bolest, stres, nezadovoljavajući odnosi, financijska neimaština, neviđenje svrhe života i sl.) kao i jednu novu perspektivu života.

Kada osvijestimo uzroke i uvjerenja koju su vas  doveli u neku nepoželjnu životnu situaciju, utvrdimo načine na koje ćete ih promijeniti.
Energetskim iscjeljivanjem podržavam vaš rad na promjeni obrazaca vaših uvjerenja i navika.

Uz razgovor i energetsko iscjeljivanje koristim i slijedeće alate:

  • intuitivne uvide
  • dijelove psihologije i sistemskih konstelacija
  • meditaciju
  • svjesno disanje
  • analizu natalne karte (horoskopa),
  • zen karte i dr.
  • integralnog tečaja Dodira svjesnosti
duga, lifesupportonline

U svom djelovanju koristim i sva stečena iskustva života u prirodi i u skladu sa prirodom, biljne ishrane i iskustvo rada sa preko 1750 ljudi koji su od mene zatražili  neku vrstu podrške, pomoći, suradnje ili mentorstva.

Osobe koje osim podrške i pomoći, žele naučiti o onome što ja znam i koristim u svojem životu i u radu sa ljudima, rado podučavam kroz tečajeve iscjeljivanja, analize natalnih karti, analize zen karti i integralnog tečaja Dodira svjesnosti.

Kako do mene?

Damir Barušić,

Dodir svjesnosti

Tel.: +385 91 797 0 343
E-mail: damir.barusic1@gmail.com
Web: www.dodir-svjesnosti.com

Youtube: Dodir svjesnosti
Facebook: @damir.barusic
Facebook grupa: @dodirsvjesnoti

Afirmacija, Vizualizacija, Manifestacija i ostalo ... Ciljevi Coaching Duhovnost Emocije i emocionalna svjesnost Energetski rad Iscjeljivanje Konstelacije Ljubav i odnosi Meditacija Navike i disciplina Novac i Financijska sloboda Obiteljski odnosi Osobno Ostalo Premium Expert Custom type Promjena Prošlost Samoća i usamljenost Samopouzdanje i Vjera u sebe Sram i Krivnja Sreća Strah Strucnjaci Custom type Stručnjaci za život Stručnjaci za život - izdvojeno Svijest i svjesnost Teške odluke Želje Životna svrha

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *