“Biti pozitivan znači biti jak, uvjeren u vlastitu vrijednost i odgovoran za vlastito emocionalno stanje…”
Danijela Medaković

Tko sam ja?

Moje ime je Danijela Medaković.

Majka sam  dvoje djece, supruga, prijateljica i vlasnica platforme tapkanje.eu, kreatorica youtube kanala Tapkanje i istoimene Facebook stranice.

Moja priča s tapkanjem počela je sasvim slučajno, baš onako kako počinju sve naše priče…

Odrasla sam u obitelji sa šestero djece i kroz  cijelo moje djetinjstvo i adolescentsko doba imala sam sve samo ne radosno djetinjstvo. Čim sam završila srednjoškolsko obrazovanje i upisala fakultet odselila sam iz roditeljskog doma.

Ali zapravo onda počinju svi moji problemi. Dok sam bila u toj nimalo podržavajućoj okolini stres, traume i sve pono što na nas ostavlja velik trag bilo je svakodnevica i moje tijelo je bilo naviklo na to i nije znalo za bolje.

danijela medakovic, lifesupportonline
  • certificirana sam AAMET EFT praktičarka
  • životna trenerica
  • trenerica za sreću

Moja priča

lokot, roza, lifesupportonline

“Nikada ne dozvolite da vaše emocije nadvladaju vašu inteligenciju…”
Danijela Medaković

Kako sam krenula živjeti sama uvidjela sam da postoji puno više u životu od onoga što sam ja uopće vidjela. U vrijeme fakulteta sam radila i uzdržavala se gotovo sama. Studirala sam Razrednu nastavu jer sam cijelo djetinjstvo sanjala kako ću biti učiteljica.  U jednom periodu radila sam čak tri posla kako bi platila sve troškove koje sam imala.

Kada sam završila treću godinu fakulteta dobila sam odličan posao kao suradnik u marketingu u jednoj firmi s plaćom o kakvoj sam samo mogla sanjati. Od siromašnog djeteta postala sam osoba koja si može priuštiti gotovo sve što poželi.

Ali i dalje sam bila nesretna.
Tada još nisam shvaćala da novac nema apsolutno nikakve veze sa srećom…

Za  vrijeme studija krenula sam  kod psihologa, a radom na sebi došla sam i do raznih drugih duhovnih tehnika. Obzirom da sam ja izrazito praktična osoba i da sve ono što ja ne mogu vidjeti i izmjeriti meni nije dovoljno razumljivo uvijek sam željela neku praktičnu tehniku, koju kada upotrijebim odmah vidim rezultat!

Dok sam išla na tretmane kod praktičara takvih tehnika i kod psihologa osjećala sam se odlično, čim bi stala i nisam išla mjesec ili dva opet bih pala, i to jako. Zbog moje želje za praktičnošću ni jednu od tehnika s kojima sam se susrela nisam mogla prakticirati sama, svaka mi je bila pre apstraktna.
Naravno da je osim za mene to bilo vrlo teško i mom partneru i utjecalo je na naš cjelokupan odnos.

Kako Vam mogu pomoći?

Kako sam oduvijek bila jako znatiželjna i voljela sam istraživati tako sam u jednom časopisu naišla na tekst koji je govorio o jednoj tehnici koja je kombinacija akupunkture i psihologije i ti u njoj zapravo radiš nešto i s vlastitim tijelom. Pomislila sam :“Pa kud sve idem probati i to“ Pronašla sam stručnu osobu u Zagrebu koja mi može pomoći i otišla kod nje na tretman.

Kako sam se već neko vrijeme bavila duhovnom praksom i temelj svake je oprostiti ja sam se svojim roditeljima, posebice mami naopraaštala bar stotinu puta i da me netko pitao u bilo koje doba dana ili noći da li sam sve oprostila moj odgovor bi bio DA.

Sve dok nisam došla na EFT tretman…

Sjela sam nasuprot praktičarki i ona me pitala kakvih problema imam. Naravno ja nisam imala nikakvih jer realno zaista i nisam.

Pričala sam joj kako sam nemotivirana, kako sam tužna i nesretna, u stalnom strahu ali da nemam nijednu vanjsku okolnost. Cijelo vrijeme sam tapkala na karate točku, sada znam i zašto… Kada me pitala zamjeram li išta svojoj majci, iz mene su potekle suze. Rekla sam da sam sve oprostila, ali nekoliko sekundi kasnije kao da je netko iz mene izgovorio „To je neoprostivo, to nitko ne može oprostiti…“

Toliko o mom opraštanju…

Radila sam s tom praktičarkom još 5-6 mjeseci i učila o EFT-ju koliko sam stigla i mogla. Meni je bilo fascinantno kojom brzinom se ovom tehnikom rješavaju stvari, a istovremeno s lakoćom i bez retraumatizacije. Polako moj život se počeo mijenjati, počele su se pojavljivati boje, smijeh, sreća, radost…

old timer, lifesupportonline, plava

“Samo je jedan kutak svemira koji sigurno možete promijeniti, a to ste vi sami.”
Aldoux Huxley

Kada sam riješila u velikoj mjeri sebe, odlučila sam da će to biti područje kojim ću se ja baviti i da ću ja zapravo biti ta učiteljica ali na nekom potpuno drugom nivou.

Upisala sam trening za EFT praktičara u Sloveniji pod mentorstvom Pike Rajnar, završila dvije coachong škole, NLP praktičarski i Master trening, specijalizirala Happines coaching i postala polako ovo što sam danas.

Kako do mene?

Danijela Medaković

Tapkanje EU

Adresa: Hrvatska
E-mail: danijela@tapkanje.eu
Web: www.tapkanje.eu

Facebook: @TapkanjeEFT
Instagram: @danijela_tapkanje_eft
Youtube: Danijela Medaković

Afirmacija, Vizualizacija, Manifestacija i ostalo ... Ciljevi Coaching Djeca i odgoj EFT Emocije i emocionalna svjesnost Ljubav i odnosi Meditacija Motivacija NLP Obiteljski odnosi Opraštanje Osobno Premium Expert Custom type Prošlost Samoća i usamljenost Samopouzdanje i Vjera u sebe Sram i Krivnja Strah Strucnjaci Custom type Stručnjaci za život Stručnjaci za život - izdvojeno Teške odluke Želje

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *