“Svatko od nas je 100% odgovoran za svoj život, svoje reakcije. Ako ste 100% odgovorni znači imate izbor u svakom trenutku, vi ste gospodar vlastitog života i možete ostvariti sve što poželite!”
Dragana Mladenović

Tko sam ja?

Ja sam Dragana Mladenović.

  • Internacionalni certificirani NLP & HNLP Master trener & coach
  • Fellow memeber trainer IANLP
  • NLP trener& coach sam od  2002. kada sam certificirana  u Neuroenergetics – Internacionalnom institutu za Humanističku neurolingvističku psihologiju u Lancasteru, SAD
  • Certificirani terapeut za Time Line TherapyTM
  • Tečaj iz Hipnoze 1 i 2 (Hexagon training company)

2012. g. postajem prvi NLP master trener u Hrvatskoj.

I nakon svih ovih titula i naziva kojim sam vam se predstavila, ja sam ona koja voli prenositi znanje i to radim nesebično, bez zadrške, uz mnogo strasti i vjerujem u beskrajne potencijale koje mi ljudi imamo u sebi. Svatko ima pravo na sretan i ispunjen život po svojoj mjeri. Potencijale budimo u sebi na treningu NLP-a ili kroz individualni rad, coaching.

Dragana mladenovic, lifesupportonline

Ponekad su ti potencijali skriveni, nekad zaglavimo i kažemo da imamo problem.

Vjerujem da je svaki naš problem samo obrazac i kada ga osoba želi promijeniti, uz pomoć NLP-ovih tehnika sve je rješivo. Ja sam vodič ljudima na jednom dijelu njihova životna puta i podrška u jednom trenutku njihova života. Imam dar da brzo otkrijem obrazac i da ga sa klijentom riješim.

Volim pisati i makar sam blago disleksična napisala sam dvije knjige. Jednu kao koautorica,  a jednu samostalno, knjigu „Algoritam za uspjeh“ koja je jedina knjiga, udžbenik o NLP-u domaćeg NLP trenera.

Moja priča

dragana, dragan, mladenovic, lifesupportonline

“Vjerujem da svatko, ali baš svatko, može ostvariti svoj puni potencijal, a ja sam tu da vas ljubavlju i poštovanjem podržim u procesu traženja i ostvarivanja tog potencijala.”

Dragana Mladenović

Moja priča kao NLP trenera nije u stilu kad sam se susrela s NLP-ijem odmah sam znala da ću se baviti s njime. I to ne zato što nisam prepoznala vrijednost NLP-a, nego zato što sam voljela posao koji sam tada radila.

Ja sam po svom bazičnom obrazovanju defektolog-socijalni pedagog. Radila sam u dječjem domu s djecom s poremećajem u ponašanju. Težak i prekrasan posao, stresan i zahtjevan, jer me na fakultetu nisu naučili KAKO pomoći brzo, efikasno i pri tome sačuvati sebe. I razboljela sam se, malo sam izgorjela i shvatila da nešto moram promijeniti kod sebe i u sebi.

I onda sam davne 1998. godine čula za NLP. Nisam znala što je to točno, samo sam krenula. Završila prvi stupanj i koristila sve što sam naučila i dobivala izvrsne rezultate. Nastavila sa NLP edukacijom sve do trenerskog i radila još uvijek u dječjem domu. Tako je to kad volite svoj posao, kao što sam ja voljela svoj odgajateljski. Počela sam raditi NLP treninge, osnovala firmu i živjela radeći dva posla. I shvatila da moram odlučiti. I odlučila se za NLP i profesionalno bavljenjem njime. Danas sam zahvalna na svakom koraku koji sam prošla, koliko sam naučila o sebi i koliko živim sretnim i ispunjenim životom po mojoj mjeri.

Ako mogu ja, može svatko.

Kako Vam mogu pomoći?

Ja sam NLP master trener i coach. Zajedno sa suprugom koji je isto NLP trener u našoj obiteljskoj firmi Miroras centar održavamo kompletnu edukaciju iz NLP-a.

Ako želite dobiti vrhunsko NLP znanje, uz međunarodno priznate certifikate onda smo mi mjesto za vas. Mi radimo u malim grupama uz individualizirani pristup svakom polazniku.

Uz NLP praktičarski i majstorski  NLP trening, vodimo trening za NLP trenera, koji je vrhunski trening prema svjetskim kriterijima.

Uz NLP znanja kao coach Vam mogu pomoći kod rješavanja osobnih problema i izazova. Stotine zadovoljnih klijenta su riješili svoje traume, fobije, tremu, negativne reakcije, oporavili se nakon razvoda, pronašli partnere svojih snova iako su mislili da ne postoje, riješili migrene, loše odnose u obitelji, na radnom mjestu, pronašli bolje poslove…
Klijenti kažu:“Ako hoćete riješiti svoj problem onda otiđite kod Dragane“. I ja bi dodala brzo i efikasno.

Kontrolu nad svojim životom preuzimate onog trenutka kad se odlučite promijeniti!

MirorasCentar-znak, logo, lifesupportonline

Miroras centar

Kako do mene?

Dragana Mladenović

Miroras centar za osobni rast i razvoj d.o.o.

Adresa: Gruška 4, 10000 Zagreb
Tel.: +385 91 532 2107
E-mail: dragana@miroras.hr
Web: www.miroras.hr.

Facebook: https: @nlptrening
Instagram: mirorascentarzaosobnirastirazvoj

Afirmacija, Vizualizacija, Manifestacija i ostalo ... Ciljevi Coaching Emocije i emocionalna svjesnost Hipnoza Komunikacija Manipulacija Motivacija Navike i disciplina NLP Novac i Financijska sloboda Obiteljski odnosi Osobno Ostalo Postavljanje granica Premium Expert Custom type Promjena Samopouzdanje i Vjera u sebe Sreća Strah Strast i karijera Stres Strucnjaci Custom type Stručnjaci za život Stručnjaci za život - izdvojeno Teške odluke Upravljanje konfliktima Upravljanje vremenom Uspjeh Uvjerenja i misli Želje

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *