“Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu!”
Mahatma Gandhi

Tko sam ja?

Gordana Krot.
Rođena 12.04.1980.g. u Zagrebu.

Sposobnosti iscjeljivanja i duhovnih uvida dobila sam već po rođenju ili kako volimo reći došla sam sa nekim znanjima koja sam dalje razvijala radeći sa ljudima i pomažući im pritom da sve više otkrivaju svoja znanja i sposobnosti.

Teško djetinjstvo i izazovi u životu pomogli su mi u boljem razumijevanju ljudi i situacija u kojima se isti nalaze te otkrivanju alata i načina kako proći različite situacije u životu i pomoći drugima.

gordana krot, lifesupportonline

Intuitivni, energetski i duhovni iscjelitelj…

Moja priča

ATMA AMENTI, lifesupportonline

Upoznavši u svojoj mladosti učitelja borilačkih vještina sa kojim sam trenirala godinama pomoglo mi je da izbrusim i unaprijedim još neka znanja ne samo na polju borilačkih već i terapeutskih vještina.

Kombinirajući ih sa znanjima koje sam nosila u sebi i koja i dalje razvijam zajedno sa suprugom Mariom osnovala sam Centar za energetsko i duhovno iscjeljivanje Atma Amenti.

  • Djelujem kao intuitivni, energetski i duhovni iscjelitelj.

Kreator sam programa za osobni razvoj „Amenti“ u kojem kroz meditacije, simbole, pokrete i zvuk približava i osvještava ljude ka njihovom istinskom postojanju.

Kako Vam mogu pomoći?

Amenti program osobnog razvoja potpuno je individualiziran program baziran na otkrivanju vlastitih skrivenih sposobnosti.

  • Program uključuje rad na otkrivanju vlastitih sposobnosti kroz intuitivnu i osobnu meditaciju, spontani pokret, crtež, zvuk, glas, simbole ovisno o afinitetu osobe i želji duše.
  • Uključuje osvještavanje i rad sa osobnim vibracijama, energijama i dimenzijama bića.
  • Otkrivanje osobnih alata za rad i primjenu na sebi na svim razinama bića i poljima života kako sadašnjeg tako prošlih i budućih.
  • Uključuje savjetovanje i otkrivanje te iscjeljivanje svih obrazaca i negativnih energija koje koče naš duhovni i materijalni razvoj bilo iz prošlih života ili sadašnjeg.
lifesupportonline, paunovo perje, kap vode, aura, helena tklacic, iscjelitelj

Cilj ovog programa je upoznavanje nas samih sa svim razinama našeg bića i otvaranje riznica našeg skrivenog znanja koje nosimo u sebi te kako ih uspješno primjeniti u svakodnevnom životu.

Kako do mene?

Gordana Krot,

Centar Atma Amenti

Adresa: Martićeva 67/1, 10 000 Zagreb
Tel.: +385 98 1323 071
E-mail: atma.amenti@gmail.com
Facebook: @atma.amenti

Duhovnost Emocije i emocionalna svjesnost Energetski rad Iscjeljivanje Ljubav i odnosi Meditacija Obiteljski odnosi Opraštanje Osobno Premium Expert Custom type Promjena Prošlost Reiki Samoća i usamljenost Strah Strucnjaci Custom type Stručnjaci za život Stručnjaci za život - izdvojeno Svijest i svjesnost Tai-chi Životna svrha

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *