„Reci mi – Slušat ću
Pokaži mi – Vidjet ću
Pusti me da doživim – Naučit ću“
(Lao Tzu)

Tko sam Ja?

Helena Fjorović, medicinska sestra, vlasnica, voditeljica i terapeut Linea Snelle JUG – centra za oblikovanje tijela za žene, NLP Master, voditeljica raznih radionica na temu prehrane, vježbanja, brige o sebi te kreatorica programa: Reprogramiranje u Dubrovniku (Villa STONE).

helena joric, lifesupportonline, linea snella

Moja priča…

Moja prva priča počinje rođenjem u Dubrovniku u kojem sam živjela prvih 18 godina, a druga priča je iz Zagreba u kojem su se dogodile ključne stvari mog života gdje provodim zadnjih 21 godinu života. Obožavam ova dva grada <3

Razvedena sam i majka dva prekrasna teenagera.

Kao što sam napisala, po struci sam medicinska sestra i oduvijek volim pomagati drugima. Tako sam 11 godina provela u zagrebačkoj bolnici „Rebro“, nastavila poziv 6 godina u privatnoj Poliklinici za očne bolesti i na poslijetku, kad sam se ponovno zaljubila, sa svojim dečkom, sada zaručnikom sam otvorila vlastitu tvrtku koja je preuzela uspješnu franšizu za oblikovanje tijela za žene – LINEA SNELLA ZAGREB JUG.

Kako Vam mogu pomoći?

Zašto Linea Snella?

Zato što je Linea Snella najbolji odgovor za sve žene da se na najugodniji i najučinkovitiji način brinu o sebi, da razmišljaju i rade na ljepoti svoga tijela te da misle o svom zdravlju.

To je jedan fantastični spoj ugode i rezultata koji me iz dana u dan oduševljava, posebice kada vidim koliko žena je promijenilo svoj život na bolje. Svaka žena koja je ušla u Linea Snellu je izašla mršavija, zadovoljnija i s velikim osmijehom na licu. E zato radim to što radim i obožavam svaki trenutak proveden u centru.

Također, ponukana željama klijentica koje me često pitaju kako balansiram između obaveza, djece, posla, djelatnica, klijentica, sudjelovanja u raznim edukacijama i na eventima… i kako sve to mogu uskladiti s uravnoteženom i zdravom prehranom, kreirala sam program: Reprogramiranje u Dubrovniku. Na to sam iznimno ponosna. Ukratko, vodim 7 žena u rustikalnu villu s bazenom na samom jugu Hrvatske gdje u predivnom stimulirajućem, a mirnom okruženju reprogramiramo naš um uz opuštanje te ga tako dovodimo u balans.

Prolazimo radionice i predavanja, zajedno jedemo, pričamo, veselimo se i družimo. To je toliko dobra energija da i sam dolazak na takvo mjesto uz zvuk cvrčaka te potpuno regenerira.

Većina žena godinama si nisu priuštile mir bez djece, partnera, obitelji, posla. Ovo je prilika za to. Prilika za odmor i za rast.
Nijedna dama, uključujući i mene s reprogramiranja se nije vratila ista. Dogodile su se značajne promjene i vidljiv napredak. Svakoj ženi preporučam takvo iskustvo.

Odlučite li se za savjetovanje, analizu i mjerenje u Linea Snelli JUG, za Vas je to potpuno besplatno i traje cca 45 min.
Možete se javiti na:
091/9898289 ili na
mail: zagreb.jug@lineasnella.hr ,
a za pitanja vezana uz reprogramiranje u Dubrovniku, slobodno pišite na: helena.fjorovic@gmail.com

Bit će mi drago odgovoriti na sva vaša pitanja i upoznati Vas osobno.

Kako do mene?

Linea Snella Zagreb-JUG
Helena Fjorović
Adresa: Prilaz Vladislava Brajkovića 10

Telefon: 01/7799169; 091/9898289
E-mail: zagreb.jug@lineasnella.hr

Za reprogramiranje:
E-mail: helena.fjorovic@gmail.com

Osobno Stručnjaci za život Stručnjaci za život - izdvojeno

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *