“Reci mi – Slušat ću… Pokaži mi – Vidjet ću… Pusti me da doživim – Naučit ću“…”
Lao Tzu

Tko sam ja?

Helena Fjorović.

Moja prva priča počinje rođenjem u Dubrovniku u kojem sam živjela prvih 18 godina, a druga priča je iz Zagreba u kojem su se dogodile ključne stvari mog života gdje provodim zadnjih 21 godinu života. Obožavam ova dva grada <3
Razvedena sam i majka dva prekrasna teenagera.

  • Medicinska sestra
  • Vlasnica, voditeljica i terapeut Linea Snelle JUG – centra za oblikovanje tijela za žene
  • NLP Master
  • Voditeljica raznih radionica na temu prehrane, vježbanja, brige o sebi
  • Kreatorica programa: Reprogramiranje u Dubrovniku (Villa STONE)
helena fjorović, lifesupportonline

Moja priča

krilo, avion, lifesupportonline

Kao što sam napisala, po struci sam medicinska sestra i oduvijek volim pomagati drugima.

Tako sam 11 godina provela u zagrebačkoj bolnici „Rebro“, nastavila poziv 6 godina u privatnoj Poliklinici za očne bolesti i na poslijetku, kad sam se ponovno zaljubila, sa svojim dečkom, sada zaručnikom sam otvorila vlastitu tvrtku koja je preuzela uspješnu franšizu za oblikovanje tijela za žene – LINEA SNELLA ZAGREB JUG.

Kako Vam mogu pomoći?

Zašto Linea Snella?

Zato što je Linea Snella najbolji odgovor za sve žene da se na najugodniji i najučinkovitiji način brinu o sebi, da razmišljaju i rade na ljepoti svoga tijela te da misle o svom zdravlju.

To je jedan fantastični spoj ugode i rezultata koji me iz dana u dan oduševljava, posebice kada vidim koliko žena je promijenilo svoj život na bolje. Svaka žena koja je ušla u Linea Snellu je izašla mršavija, zadovoljnija i s velikim osmijehom na licu. E zato radim to što radim i obožavam svaki trenutak proveden u centru.

linea snella, helena fjorović, lifesupportonline

Većina žena godinama si nisu priuštile mir bez djece, partnera, obitelji, posla. Ovo je prilika za to. Prilika za odmor i za rast.
Nijedna dama, uključujući i mene s reprogramiranja se nije vratila ista. Dogodile su se značajne promjene i vidljiv napredak. Svakoj ženi preporučam takvo iskustvo.

helena, linea snella. lifesupportonline

Reprogramiranje u Dubrovniku

Također, ponukana željama klijentica koje me često pitaju kako balansiram između obaveza, djece, posla, djelatnica, klijentica, sudjelovanja u raznim edukacijama i na eventima… i kako sve to mogu uskladiti s uravnoteženom i zdravom prehranom, kreirala sam program: Reprogramiranje u Dubrovniku. Na to sam iznimno ponosna. Ukratko, vodim 7 žena u rustikalnu villu s bazenom na samom jugu Hrvatske gdje u predivnom stimulirajućem, a mirnom okruženju reprogramiramo naš um uz opuštanje te ga tako dovodimo u balans.

Kako do mene?

Helena Fjorović,

Linea Snella Zagreb-JUG

Adresa: Prilaz Vladislava Brajkovića 10, Zagreb
Tel.: +385 91 989 8289
+385 1 779 9169
E-mail: helena.fjorovic@gmail.com
zagreb.jug@lineasnella.hr
Web: www.lineasnella.hr

Facebook: @Linea-Snella-Hrvatska

Odlučite li se za savjetovanje, analizu i mjerenje u Linea Snelli JUG, za Vas je to potpuno besplatno i traje cca 45 min.

Bit će mi drago odgovoriti na sva vaša pitanja i upoznati Vas osobno.

Ciljevi Coaching Limfna drenaža Ljepota i opuštanje Motivacija Navike i disciplina Osobno Premium Expert Custom type Promjena Rastava i prekid veze Samopouzdanje i Vjera u sebe Sreća Stres Strucnjaci Custom type Stručnjaci za život Stručnjaci za život - izdvojeno Tijelo i vježba Upravljanje vremenom Uspjeh Želje

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *