“Ako ste sretni, vaše iscjeljenje doći će u obliku kakvog očekujete. Ako ste zaista sretni, vaše iscjeljenje doći će u obliku o kakvom niste niti sanjali – onakvom, kakav je Univerzum namijenio posebno vama.”
dr. Eric Pearl

Tko sam ja?

Ines Lazarević Rukavina.
Od svoje mladosti usmjerena sam na traženje odgovora zašto se nešto događa.

Kao odgovor 1996. godine, u moj život ulaze konstelacije. One i dan danas predstavljaju temeljnu polaznu točku u mom radu sa klijentima, bilo da se radi o individualnim pristupu (klijent i ja nasamo), radu u skupini (više klijenata tijekom radionica) i bez obzira na temu konstelacije odnosno problema koji tišti jednu ili više osoba.

Konstelacije djeluju kroz Univerzalno Polje i samim time klijent (ako nije u mogućnosti) ne treba osobno prisustvovati već se konstelacije mogu postaviti i preko telefona/Skype-a što je čest slučaj kada radim sa inozemnim klijentima ili onima kojima nisu u mogućnosti iz bilo kojeg razloga doći osobno.

Ines Lazarević Rukavina, lifesupportonline
  • voditeljica sistemskih konstelacija
  • praktičarka rekonektivnog iscjeljivanja i rekonekcije
  • trenerica za osobni razvoj
  • konzultant 
  • life coach

Moja priča

labud, lifesupportonline

Konstelacije su sjeme koje se je tijekom ovih 20 i više godina rada razvilo u moćno deblo, razgranato u svim smjerovima, omogućujući paralelni razvoj kako mene kao terapeutkinje i osobne trenerice, tako i moj osobni rast i napredak na poslovnom i edukativnom planu omogućujući mi da steknem zvanje magistrie ekonomije i na taj način još bolje integriram, iz definiram i primijenim konstelacijski rad u business svrhe brojnih klijenata koje najviše muče financijski izazovi.

Tijekom godina sam sudjelovala na brojnim radionicama, seminarima i edukacijama kako u Hrvatskoj tako i širom svijeta, a posljednjih godina organiziram i vlastite seminare i radionice na području Hrvatske i šire.

Kako Vam mogu pomoći?

Konstelacije su jednako učinkovite bilo da se radi o osobnim (emotivnim, obiteljskim, poslovnim) problemima ili problemima više osoba koje djeluju i/ ili žive u istom okruženju (primjer poduzeća koja su zapala u financijske probleme ili nisu više konkurenta na tržištu i slično) jer su sredstvo koje „izvuče na površinu“ baš onaj dio koji treba biti viđen, da bi stvari mogle krenuti u željenom smjeru.

Za konstelacijski rad nije potrebno nikakvo predznanje, samo želja za istinskom promjenom i aktivnim sudjelovanjem u vlastitom iscjeljenju i preobrazbi.

labud, lifesupportonline

Cilj mog rada je dovesti osobu, njegovo tijelo, um i emocije u ravnotežu. Energija se počinje pokretati na mjestima gdje je blokirana, a to rezultira mirom, te oslobađanjem od napetosti i nerazumijevanja.

Rekonekcija je sveobuhvatni proces ponovnog povezivanja s Univerzumom, što omogućava da dođe do iscjeljivanja putem evolutivne frekvencije koja pripada novom frekvencijskom pojasu spektara svjetlosti i informacije.  Omogućava interakciju s tim novim razinama svjetlosti i informacija, a kroz njih se možemo ponovno povezati sa Univerzumom– odnosno rekonektirati i na taj način uskladiti sve razine našeg tjelesnog i duhovnog bića.

Rekonektivno iscjeljivanje dio je jednog novog područja koje se naziva kvantno–informacijska medicina. Zbog svoje širine u primjeni kod različitih izazova u vidu zdravlja, pokazalo se da djeluje na fizičkoj, mentalnoj, emotivnoj i duhovnoj razini, upotrebom rekonektivnog iscjeljivanja, djeluje se ne samo na iscjeljvanje bolesti nego osobe u cjelini.

Tijekom rada, nemali broj puta dogodilo se da osoba nije dobila ono što je očekivala ili htjela, a za ovo utemeljitelj rekonekcije dr. Eric Pearl kaže: „Ako ste sretni, vaše iscjeljenje doći će u obliku kakvog očekujete.
“Ako ste zaista sretni, vaše iscjeljenje doći će u obliku o kakvom niste niti sanjali – onakvom, kakav je Univerzum namijenio posebno vama.“

Rekonekcija nije samo proces iscjeljivanja, ona također donosi i druge dobrobiti:
dublji unutrašnji mir;

  • sposobnost boljeg izbora pri odlučivanju
  • oslobađanje od strahova i osjećaja krivice
  • veću sposobnost davanja i primanja ljubavi
  • svjesnosti sadašnjeg trenutka
  • podizanje mentalne, fizičke i duhovne razine na više energetske frekvencije

Kako do mene?

Ines Lazarević Rukavina,

Centar Ciruss
za razvoj svijesti i stvaralaštva

Adresa: Hrvatska
Tel.: +385 91 336 6750
E-mail: ines.lazarevic@gmail.com
Web: www.ciruss.net

Facebook: Centar Za Razvoj Svijesti I Stvaralaštva Ciruss

Svi imamo svakodnevnih problema, život nam donosi izazove…
Ukoliko Vam je potrebna pomoć ili savjet, pridružite mi se na nekoj od radionica ili me kontaktirajte

Afirmacija, Vizualizacija, Manifestacija i ostalo ... Ciljevi Coaching Duhovnost Emocije i emocionalna svjesnost Energetski rad Iscjeljivanje Konstelacije Ljubav i odnosi Motivacija Novac i Financijska sloboda Obiteljski odnosi Opraštanje Osobna rekonekcija Osobno Premium Expert Custom type Promjena Rastava i prekid veze Samopouzdanje i Vjera u sebe Sreća Strah Strast i karijera Stručnjaci za život Stručnjaci za život - izdvojeno Svijest i svjesnost Uspjeh Želje Životna svrha

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *