“Don’t be satisfied with stories, how things have gone with others. Unfold your own myth.”
Rumi

Tko sam ja?

Ivana Štulić, MSc in Applied positive psychology, certificirana coacherica, trenerica poslovnih i soft skills edukacija i konzultantica.

Nakon 10 godina korporativnog iskustva, 2014. otišla sam u samostalne poduzetnice i posvetila se svojoj misiji – pomaganju pojedincima i organizacijama da dožive pozitivne pomake, ispunjavaju svoje potencijale i budu zadovoljni i ispunjeni.

Privatno volim ples, glazbu, jedrenje, planinarenje i druženja. Boravak u prirodi me uvijek iznova napuni i zadivljuje, a u poslu najviše volim suradnju gdje stvaramo obostrani win-win.

ivana stulic, lifesupportonline

Edukacije, certifikati i članstva:

  • certificirani trener poslovnih edukacija (završen Train the trainer program)
  • certificirani NLP practitioner i business and manager coach
  • INoptimum sistem coach
  • diplomirani integrativni terapeut tjelesno orijentirane psihoterapije, školovana u Centru za integrativni razvoj (4 godine osnovni + 2 postdiplomski program)
  • završen MSc in Applied Positive Psychology na Anglia Ruskin University u Cambridgeu, UK
  • certificirani praktičar Appreciative Inquiry metode za rad u organizacijama i change management
  • član Hrvatske udruge za coaching

Moja priča

ivana stulic, lifesupportonline l

“Whether you think you can or you think you can’t, you’re right.”
Ford

Moja strast je pozitivna psihologija, znanost o tome kako da živimo sretnije, uspješnije i ispunjenije živote. Smatram da ne moramo izmišljati toplu vodu kad je već poznato što funkcionira, a što ne. ?

Oduvijek me zanimalo što to razlikuje sretne i uspješne ljude od drugih, a ima tko je to već proučavao pa sam zaronila u razna područja, od motivacije, postavljanja ciljeva, emocionalne inteligencije…

Još na fakultetu otkrila sam da volim podučavati i da me strašno inspirira vidjeti taj neki sjaj u očima kad radimo temu koja je osobi bitna ili „aha“ moment kada se dogodi spoznaja pa sam slijedila taj osjećaj.

Posvetila sam se osobnom rastu i razvoju i tu se kroz godine razvila želja da radim s drugima. Neizmjerno volim svoj posao i za mene je on definitivno ono što želim raditi u životu. ?

Kako Vam mogu pomoći?

Održavam tečajeve osobnog razvoja koji su temeljeni na istraživanjima pozitivne psihologije, između ostalih:

Plan za moju najbolju godinu
– radionica postavljanja osobnih ciljeva tako da zaista i ostvarimo ono što si zacrtamo i da nam godina bude najbolja moguća

Što želim raditi u životu
– program za sve one koji nisu zadovoljni poslom koji trenutno rade i htjeli bi naći nešto što bi ih više ispunjavalo

Što žene žele
– program za muškarce o tome kako bolje razumjeti suprotni spol

Ostali programi
– disciplina i navike, resilience (izgradnja otpornosti), izlazak iz comfort zone, vježbanje optimizma i dr.

radionica ivana stulic, lifesupportonline

Klijentima nudim i coaching, posebno life i career coaching. U pristupu koristim razne metode i tehnike ovisno o tome koja je tema i koje su potrebe klijenta.

Također jednom u dva tjedna održavam freestyle plesne radionice u Zagrebu. Freestyle ples je bez koreografije, poanta je da se otkačimo i opustimo i pustimo da nas tijelo vodi. Svaki put je druga tema radionice, a posebno biram glazbu koja odgovara temi i vodi nas kroz proces. Vjerujem u povezanost tijela, uma, srca i duha pa tako kada pokrenemo tijelo nešto se pomakne i u drugim našim dijelovima i može nam pomoći dobiti uvide koji su nam inače teže dostupni.

Kako do mene?

Ivana Štulić

Adresa: Ulica 100, 10 000 Grad
Tel.: +385 92 33 46 429
E-mail: ivana@ivanastulic.com
Web: www.ivanastulic.com
za tvrtke
www.pozitivnapsihologija.net

Facebook: @ivanastuliccoaching
Youtube: Ivana Štulić 

Coaching Emocije i emocionalna svjesnost Komunikacija Ljubav i odnosi Motivacija Navike i disciplina Novac i Financijska sloboda Osobno Ostalo Postavljanje granica Premium Expert Custom type Promjena Samopouzdanje i Vjera u sebe Sreća Strast i karijera Stres Strucnjaci Custom type Stručnjaci za život Stručnjaci za život - izdvojeno Teške odluke Upravljanje konfliktima Upravljanje vremenom Uspjeh Želje

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *