“Problem napušta domaćina kada ne može više da ga prepozna.”
šamanska izreka

Tko sam ja?

Jasmina Kovačev.

Poreklom sam iz Novog Sada a već dugi niz godina živim na Novom Zelandu. Kao ptica selica dolazim redovno na naše prostore kako bih podelila svoje znanje i iskustvo stečeno decenijama širom sveta.

Učenje, kao i lični i profesionalni razvoj su nerazdvojni deo mog životnog puta. Sebe doživljavam kao studenta života i učitelja života. To mi je osnovno i jedino zanimanje pod okriljem Studija za edukaciju i vrhunska dostignuća (Peak Performance Studio).

Majka sam dvoje dece od koje sam naučila bar toliko koliko ona od mene.

Kao spiker, konferencijski prezentator i trener sam gostovala na 5 kontinenata.
Preko 5000 klijenata širom sveta je rešilo svoje emocionalno mentalne terete koji su ih držali blokiranim u raznim oblastima života.

Na našim prostorima sam poznata kao EFT Jasmina jer sam pionir ove edukacije na našim prostorima. Danas sam jedini EFT Master trener na Balkanu, (akreditovana od medjunarodne organizacije AAMET), kao i META-Zdravlje Master Trener (akreditovana od medjunarodne organizacije IMMA)

jasmina kovacev, lifesupportonline
  • Autor sam knjige “Preobrazite svoje slabosti u snagu”
  • Kreator programa osobnog razvoja “Okrugla duga” gde svojim polaznicima uz ogromnu energiju, posvećenost i razumevanje prenosim svoja znanja i iskustva.
  • Osnivač Studija za edukaciju i vrhunska dostignuća
  • Kreator programa “Biram život”

Živim svoju svrhu i pomažem drugima da dođu do svog unutarnjeg mira, spokoja i sreće, što im omogućava da žive zadovoljnije i kvalitetnije.

Moja priča

ljubav, lifesupportonline

Najveći životni preokret sam doživela na putu traganja rešenju svojih emocionalnih doživlja i psihosomatike koja je bila posledica propasti jednog posla. To je bio momentat utelotvorenih uvida moći emocija i uma uprkos tome što racio govorio da nema razloga za takav doživljaj i stes. Od tada se moj fokus delovanja i izučavanja, sa fizičkog prebacije na emocionalno mentalni nivo.

Um i emocije su ti koji određuju našu realnost i naš život u svim oblastima života.

Fakultetsku diplomu inženjera fito medicine sam stekla u Novom Sadu mada relevantnost te edukacije je jedino u domenu razumevanja naučnih parametara.

Od detinjstva me je interesirala suština života, “alhemija” stvaranja, rešavanje blokada na putu ostvarenja u bilo kojoj oblasti života. Upravo to interesovanje me je vodilo do pohađanja mnogobrojnih edukacija u domenu transformacija, konkretnih tehnika i modaliteta. Do sada ih je preko 30 certifikovanih, što uključuje i akreditaciju EFT Master Trenera i akreditaciju META-Zdravlje Master Trenera. Spektar edukacija se odnosi na sve nivoe ljudskog bića, od fizičkog, emocionalno energetskog, mentalnog, intuitivnog do duhovnoh nivoa. Fokus mog rada u sadašnjem vremenu je na emocionalno mentlanom i duhovnom nivou.

Životna svrha učitelja i iscelitelja me je vodila i u brojne edukacije u domenu biznisa kako bih znanja stečena širom sveta i iskustvo kroz rad sa pojedincima i grupama mogla efikasno prenostiti drugima za njihovu osobnu dobrobit i dobrobit čovečanstva.

Kako Vam mogu pomoći?

Ako razumete bar teorijski da je sve u nama i da mi sami kreiramo svoju realnost, tu sam da vam pomognem u rešavanju onog što je na putu vašeg mira, spokojstva I zadovoljstva.

Sve što vas blokira na putu unutarnjeg mira i spokojstva je u vama samima tj rezultat je vašeg doživljaja onog što se dešava oko vas.

Često se to ne može tako videti jer su pokretači tj okidači suviše suptilni ili duboko skriveni iz nekog razloga. Nekada su i veoma slojeviti pa je potrebno rešiti brojne doprinosioce. Koliko god je važno samostalno raditi na sebi, uvek ima onog što ne možemo sami rešiti jer jednostavno, kao što je teško videti sopstvene obrve bez ogledala, tako je teško dokučiti neke sopstvene doprinosioce našeg neželjenog emocionalnog stanja, stresa, uverenja koje nas ograničava.  Tada nam je definitivno potreban profesionalac koji ima i iskustvo i znanje da vam pomogne.

Mogu vam pomoći kroz seminare, treninge, radionice i individualne tretmane (online širom sveta) koristeći efikasne i savremene pristupe i tehniologije.

Individualni tretmani EFTa koji se često sreću pod nazivom tapkanje, mogu pomoći u 3 oblasti:

  • eliminisanju uverenja koja ste usvojili tokom života a koja vas sabotiraju.
  • postizanju ciljeva koje želite u bilo kojoj oblasti života.
  • Kada je u pitanju META-Zdravlje, tretmani se prvenstveno baziraju na razumevanju veze uma, emocija sa onim što manifestirate na fizičkom nivou. U kombinaciji sa EFT radom ovo je često dobitnička kombinacija.
mir, lifesupportonline

“Da bi promenili svet, moramo krenuti prvo od sebe.”

“Posebno mi je zadovoljstvo raditi sa psihosomatskim problemima ili onim za čega kažu „sve je to u vašoj glavi”

U svom radu koristim integrisanja znanja iz veoma širokog spektra oblasti koje sam izučavala tokom više decenija, a put učenja se nastavlja jer je to celoživotni proces.

Mimo standardnih edukacija opisa Okrugla Duga“  koje možete pronaći na našoj stranici OVDJE, mnoge tematske edukacije i radionice se organizuju po potrebi korisnika.

Kako do mene?

Jasmina Kovačev

Studio za edukaciju i vrhunska dostignuća

Adresa: Novi Zeland, Srbija, Hrvatska
E-mail: jasminakovacev@gmail.com
Web: www.TehnikaEmocionalneSlobode.com

Skype:@jasmina_ivica

Facebook: @jasmina.kovacev
@OkruglaDuga

Afirmacija, Vizualizacija, Manifestacija i ostalo ... Ciljevi Coaching EFT Emocije i emocionalna svjesnost Energetski rad Iscjeljivanje Komunikacija Ljubav i odnosi Meditacija Navike i disciplina NLP Novac i Financijska sloboda Obiteljski odnosi Opraštanje Osobno Ostalo Premium Expert Custom type Promjena Prošlost Rastava i prekid veze Samoća i usamljenost Samopouzdanje i Vjera u sebe Sram i Krivnja Sreća Strah Stres Strucnjaci Custom type Stručnjaci za život Stručnjaci za život - izdvojeno Svijest i svjesnost Uvjerenja i misli Želje Životna svrha

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *