“Budi kao more, najveće je a uvijek je na nulim”
B. Rusjakovski

Tko sam ja?

Ime mi je Jasmina Storjak. Ja sam radoznali istraživač i neumorni tragač za „skrivenim blagom“. Pronašla sam i prikupila već puno životnih vrijednosti i osvojila mnoge značke. Svaka nova spoznaja me raduje i tjera dalje, jer znam da uvijek može bolje i više.

Odluka da budem support mnogim ljudima i počnem se profesionalno baviti coachingom i terapeutskim radom je proizašla nakon dugogodišnjeg educiranja i rada na svom osobnom razvoju te proučavanju ljudskih odnosa i komunikacija.

Namjerno kažem support, podrška, jer vjerujem da svi mi na podsvjesnoj razini znamo koliko vrijedimo i da smo veličanstveni, no ponekad nam se desi da smo prestali osluškivati svoj unutarnji sustav navođenja i da je potrebna upravo podrška kroz metode pomoću kojih možemo živjeti ispunjenije, sretnije, svjesnije a što je još bitnije pomoću kojih možemo u sve više i više upoznati sebe.

jasmina storjak, lifesupportonline
  • certificirani WINGWAVE COACH,
  • certificirani NLP Practitioner, IN 
  • certificirani NLP master, IN,
  • terapeut i trener ljudskih resursa
  • edukacije neverbalne komunikacije
  • 20 coaching tehnika i zakon privlačenja
  • mastermind trening
  • edukator prodajnih vještina, online marketinga i osobnog brendiranja.

Moja priča

jasmina storjak, lifesupportonline

“Ako se prema pojedincu odnosiš kao da je ono što treba i što može biti, on će i postati što treba i što može biti.”
Goethe

Dugi niz godina sam bila uspješan privatni poduzetnik ( čitaj; zarađivala sam puno novaca i mogla si priuštiti što sam god željela), no to me je vremenski ograničavalo da se posvetim sebi i svom osobnom rastu i razvoju. Osjetila sam da ako želim biti sretna i ispunjena u svim sferama svoga života da trebam nešto promijeniti.Donjela sam odluku da želim više od života, ostavila iza sebe svoj obrt i krenula na putovanje koje ne prestaje i vjerujem da niti neće prestati. To su mnogobrojne edukacije koje su me polako izgrađivale u osobu kakva želim postati. Odslušala sam mnoge seminare za osobni rast, učila od svjetski priznatih govornika i motivatora, koristila znanja i savjete mentora.

A uz to sve sam MAMA. To iskustvo je blagoslov mog života i moja svrha. Znam da sam posebna jer za majku me je izabrala jedna veličanstvena svjetla duša. Znam da mi je i svrha da svoje životno iskustvo i sva znanja podijelim sa vama i da pomognem svakome tko će osjetiti da to može primiti od mene.

Već kao mala djevojčica sam pričala o nekakvoj psihi, ni sama nisam znala odakle mi taj pojam, ali sam osjećala da mi se nešto mota po glavici i da postoji nešto više od onoga što vidim oko sebe i što mi odrasli govore. Vrlo često sam zanovijetala da mi se objasne mnoge stvari koje nisam razumjela, a nisu baš svi imali uvijek strpljenja za mene. No, koliko se sjećam nije me to ometalo da i dalje tražim odgovore na svoja pitanja. Bila sam mala Heidi i furala svoj film.

Znam da sam došla u ovaj život sa namjerom da učim kroz iskustva, a po prirodi sam vrlo znatiželjna pa sam tako zabadala svoj nos svugdje gdje sam god mogla nešto novo naučiti. No kao djeca nismo shvaćali da su nas odrasli svojim uvjerenjima preusmjerili, pogotovo u vrijeme moga odrastanja kada je kritika bila dobra odgojna metoda.  Tako je bilo i sa mnom.

Kasnije sam počela osjećati nezadovoljstvo jer sam shvaćala da nisam dobro u nekim situacijama kao i sa nekim ljudima. To je rezultiralo povlačenjem u sebe, raznim blokadama, osjećajem niže vrijednosti i strahovima.  Izrasla sam u osobu koja ima velike potencijale ali nisko samopouzdanje. Počela sam istraživati psihologiju, znanstvene pristupe o ljudskom ponašanju i odnosima, o tome kako ljudi razmišljaju. Tražila sam odgovore na bezbroj pitanja.

Da, bila sam i u “Starom Zavjetu”, bila sam obavijena “Tajnom”, “Prijateljstvo sa Bogom” mi je jako važno, bila sam “Bogata žena”, učila sam “Biti u sadašnjem trenutku”, učila sam “Kako iscijeliti duh i tijelo”, učila sam biti “Vođa bez titule”, “Pojesti tu žabu”, bila sam “Žena koja trči sa vukovima”, prizivala sam “Obilje sada” i crpila znanja i učila iz iskustva drugih ljudi.

Kako Vam mogu pomoći?

Pomoći ću vam da naučite koristiti svoje potencijale, da otkrijete što zaista želite postići u životu, da s razumijevanjem pratite svoje emocije, promijenite uvjerenja i ponašanja koja vam ne koriste. Dobiti ćete alate koji će vam biti korisni u svakodnevnom životu i uz koje ćete unaprijediti svoj život na svim razinama, privatno i poslovno.

Naučila sam mnogo tehnika, doživjela mnogo promjena.

Nudim vam individualan rad  i radionice, na svim područjima ljudskog rasta. Primjenjujem licencirane tehnike i coaching metode.  Zanima vas rad na sebi, a ne znate gdje bi krenuli i dosta vam je mnogih priča, mudrosti, knjiga, savjeta, ja vas razumijem. Ako vas emocije dovedu do mene, nudim vam podršku i stečeno znanje koje sam usvojila.

šareno, lifesupportonline, fotelja

…jer znanje nije znanje znati, znanje je znanje dati..

Kako do mene?

Ime Prezime, titula

Tvrtka d.o.o.

Adresa: Hrvatska
Tel.: +385 91 514 35 31
E-mail:coaching@jasmina-storjak.com
Web: www.jasmina-storjak.com

Facebook@jasminastorjak

Ciljevi Coaching Komunikacija Ljepota i opuštanje Ljubav i odnosi Manipulacija Motivacija Navike i disciplina NLP Opraštanje Osobno Postavljanje granica Premium Expert Custom type Promjena Samopouzdanje i Vjera u sebe Strah Strast i karijera Stres Strucnjaci Custom type Stručnjaci za život Stručnjaci za život - izdvojeno Upravljanje konfliktima Upravljanje vremenom Wingwave Želje

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *