“Od svih ulaganja koje napravimo u životu, najvažnije je ono koje smo spremni napraviti na samima sebi”
Kritina Smolić Lerš

Tko sam ja?

Ja sam Kristina Smolić Lerš.

Diplomirala sam Talijanski jezik i književnost te Sociologiju.
Volim raditi s ljudima i pomagati im da nadiđu svoje poteškoće, da jasnije vide svoje ciljeve i ohrabre se za nove izazove.
To me inspirira, a moja misija je da svakome tko je spreman raditi na sebi, pomognem da probudi svoje unutarnje potencijale i ostvari najbolju verziju sebe.

Vjerujem da svi u sebi imamo božansku iskru i da sve dolazi s razlogom.
Uživam u svom poslu jer me ispunjava rad u kojem osoba nasuprot mene doživljava pozitivnu promjenu, a ja imam taj benefit da sudjelujem u njoj.

Nema veće nagrade od one kad vidiš da klijent živi svoju transformaciju. Ne mogu, a da ne pomislim da se u tom trenutku svijet barem za nijansu promijeni. Često je i rad s jednim klijentom sam po sebi inspirativan, te mi to daje energiju za dalje i to je najbolji dio mog posla.

kristina smolić lerš, lifesupportonline
  • dipl. Sociolog, + Talijanski i književnost
  • certificirani sam NLP terapeutski savjetnik
  • NLP Master
  • Wingwave
  • Life coach
  • Učiteljica Autogenog treninga po Schulzu.

Moja priča

more, tirkizna, lifesupportonline

“Prihvatite i zavolite sebe, jedino sa sobom morate živjeti…”
Kristina Smolić Lerš

Moja priča s Nlp-om je započela prije četiri godine. Nakon što sam nekoliko godina radila na različitim administrativnim poslovima, počela sam osjećati potrebu da se bavim poslom koji će sadržavati i mogućnost da pomognem drugima. Posao koji sam tada radila me nije ispunjavao i stalno sam bila u potrazi za nekim višim „smislom“.

Iako su me oduvijek privlačile promjene u društvu te razvoj ljudskih potencijala, sve više me je počelo zanimati i kako fukcionira naša psiha, zašto su neki ljudi uspješniji od drugih te kako generalno poboljšati kvalitetu svog života. Ono što me oduvijek fasciniralo su naše emocije i način na koji ih proživljavamo. U toj svojoj promjeni svakodnevno sam čitala, meditirala, odlazila na razne radionice i intenzivno radila na promjeni vlastitih ograničavajućih obrazaca.

“To je nešto što radim i danas jer vjerujem da samo onaj tko svakodnevno radi na tome da poboljša svoje sposobnosti i otpusti blokirajuća uvjerenja i emocije, može zaista pomoći drugim ljudima da pronađu put do sretnijeg i ispunjenijeg života.”

Kako Vam mogu pomoći?

U individualnom radu s klijentima koristim NLP tehnike i Wingwave metodu te Autogeni trening, ovisno o potrebama i temama samog klijenta. Bilo da se radi o uklanjanju emocionalnih i mentalnih blokada, pravilnom postavljanju ciljeva, promjeni uvjerenja ili opuštanju, moj cilj je pomoći svojim klijentima da u podržavajućoj i opuštenoj atmosferi naprave promjene potrebne za bolji i kvalitetniji život.

Ono što je važno naglasiti jest da, coaching nije proces u kojem coach savjetuje ili nalaže svom klijentu što da učini kako bi riješio svoje probleme, već se radi o procesu u kojem coach pitanjima i tehnikama usmjerava svog klijenta da u sebi pronađe rješenje oslobađajući svoje „zaboravljene“ resurse.

Osim individualnog rada s klijentima, vodim i grupne radionice te radionice Autogenog treninga.
Radim na dvije lokacije;
u Zagrebu u ulici Ivice Drmića 14,
a u Svetom Ivanu Zelini u Zelingradskoj ulici 71.

 

Ključ rješenja problema leži u našoj sposobnosti da ga sagledamo iz drugačijeg kuta…
Kad se prestanemo uspoređivati sa drugima, postat ćemo slobodni…

šareno, lifesupportonline, fotelja

“Ključ rješenja problema leži u našoj sposobnosti da ga sagledamo iz drugačijeg kuta…”
Kristina SMolić Lerš

Kako do mene?

Kristina Smolić Lerš,

Adresa: Hrvatska
Tel.: +385 91 2060-173
E-mail: kristinaslers@gmail.com 
Web: www.kristinasmoliclers.com

Facebooku- @KristinaSmoliclersLifeCoach
Instagramu- @kristinasmoliclerslifecoach

Afirmacija, Vizualizacija, Manifestacija i ostalo ... Autogeni trening Ciljevi Coaching Emocije i emocionalna svjesnost Komunikacija Ljudski potencijali, Human resources Motivacija Navike i disciplina NLP Obiteljski odnosi Opraštanje Osobno Ostalo Postavljanje granica Premium Expert Custom type Promjena Samoća i usamljenost Samopouzdanje i Vjera u sebe Sreća Strah Stres Strucnjaci Custom type Stručnjaci za život Stručnjaci za život - izdvojeno Teške odluke Upravljanje konfliktima Upravljanje vremenom Uspjeh Wingwave Želje

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *