Mnoge stvari u životu se događaju s razlogom. 
Jeste li primjetili kako se u Vašem životu određene situacije, ljudi i događaji konstantno ponavljaju? 

Kada se to događa Vi imate osjećaj kao da se uvijek vraćate na već proživljene stvarnosti za koje unaprijed znate kako će završiti?

Situacije u obitelji, na poslu s kolegama i prijateljima koje se uvijek ponavljaju su lekcije koje trebate savladati ako želite krenuti naprijed. Sve dok se one ne savladaju, jedne te iste će se u Vašim životima ponavljati toliko dugo dok Vas u potpunosti ne iscrpe. Nakon što ste postali iscrpljeni, odustajete od još jednog pokušaja i takav život nazivate sudbinom.
Da Vam odmah kažem nešto. Smiješni ste. Sudbina ne postoji.
Postojite Vi sada i ovdje.

Ako mislite kako je sudbina odgovorna za Vaš osjećaj bezvrijednosti, niskog samopouzdanja, narušenih odnosa s obitelji, prijateljima i kolegama, dugove na kreditnim karticama, zaista je vrijeme da se zapitate tko ste Vi i što radite ovdje?

lifesupportonline, relax

Život nije jutarnje ustajanje da bi se popila kava koja će Vas razbuditi kako biste mogli otići na posao koji mrzite, ali Vam treba novac da biste kupili kavu koju morate popiti da biste mogli ići na posao koji će Vam kupiti kavu….

Pročitajte dobro prethodnu rečenicu i zamijetite kako se jedan te isti obrazac ponavlja točno određenim redoslijedom koji Vas u potpunosti vezuje za odvojenost od sebe samih i života samog.
Ljudi, zar živite i radite da biste si kupovali kavu?

U jednom trenutku svoga života sam se zapitao je li moguće da je to život? Je li moguće da se život svodi na prodavanje svog dragocjenog vremena na Zemlji za jedan komad papira kojim ću si priuštiti materijalne stvari koje mi neće donijeti nikakav osjećaj vrijednosti, ljubavi i ispunjenja.

Kako to da svi tražimo sreću na krivim mjestima na kojima bacamo one novce za koje smo prodali svoje vrijeme na poslu koji mrzimo?

Zar zaista očekujemo sretan završetak naše životne priče a svodimo je na doslovno mijenjanje našeg vremena za novac koji podsvjesno mrzimo jer smo ga zaradili radeći nešto što ne volimo? I tako u krug dok ne napustimo ovo tijelo i nastanimo drugo u kojem ćemo opet ponavljati istu stvar.

To se ne zove život. To se zove smrt. Smrt Duše, Tijela i Uma. I vjerujte mi, umirat će te onoliko puta koliko je potrebno da naučite lekcije.

Ako napokon želite živjeti život i biti budni, a ne živjeti mrtvi, počnite učiti lekcije. Sljedeći put kada Vam se u životu dogodi ponavljajući obrazac, ne reagirajte na njega. Odgovori su uvijek u Vama i nikada ih nećete naći vani.

lifesupportonline., prskalica

To što ste osjetili, zadržite na trenutak u sebi, zapitajte se što Vas smeta kod Vas samih u toj situaciji i osluškujte odgovore. Jačina Vaše negativne emocije koju ste osjetili prema nastaloj situaciji je alarm koji Vam poručuje da se Vaša Duša buni na to što osjećate jer to niste Vi.

Možda sebe još niste upoznali, ali ja Vas poznajem i sa sigurnošću Vam kažem.

To niste Vi. Svaka Vaša emocija je odraz stanja Vaše Duše. Ukoliko se osjećate loše, Vaša Duša se buni. Ako se osjećate izvrsno, Vi ste usklađeni s onim što Vi zaista jeste. Tu se krije Život.

Život leži uspavan onoliko dugo dok ga ne odlučite probuditi.

Jednom kada krenete savladavati lekcije, Vaš život će Vam se sam početi ukazivati, a Vi ćete imati osjećaj kao da ste se ponovno rodili. I rađat ćete se onoliko puta koliko Vam bude potrebno da upoznate samoga Sebe, sve svoje potencijale i mogućnosti. Jer Život je čudo. Ono što Jesi je i Tvoja realnost. A ona može biti puno ljepša nego ste to mislili, ili bolje rečeno, naučili.

Afirmacija, Vizualizacija, Manifestacija i ostalo ... Ciljevi Članak Custom type Detox Uma Detox Uma - izdvojeno Duhovnost Emocije i emocionalna svjesnost Ljepota i opuštanje Motivacija Navike i disciplina Novac i Financijska sloboda Ostalo Postavljanje granica Priče za detox uma Promjena Psihologija Stres Uvjerenja i misli Životna svrha

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *