“Poštujem i prihvaćam promjene koje me mijenjaju u osobu koja uistinu jesam.”
Marina Bruner

Tko sam ja?

Moje ime je Marina Bruner.

Sebe bi opisala kao osobu vedrog i pozitivnog duha, strpljivu i smirenu te uvijek spremnu pomoći. Volim ples, pjesmu, tamburaše, druženja, putovanja, šetnje, pilates, meditacije, knjige, edukacije ili samo jednom riječju volim život,volim ljude, volim izazove i pomicanje vlastitih granica. Živim zahvalnost, vjeru i ljubav. Vjerujem u sebe i težim iz dana u dan biti najbolja moguća verzija sebe. Želim svoja znanja i iskustva nesebično dijeliti  s drugima te pridonijeti da  svima ovaj svijet postane bolje mjesto za život.

Poštujem i prihvaćam različitosti i uživam u radu sa svim  svojim klijentima. Posebno me veseli pomoći nekome da  uz moje  vodstvo osvijesti sebe, nadiđe  poteškoće i izazove, ostvari vlastite ciljeve te  osjeti čar sretnog i slobodnog življenja-  za mene  kao life coacha nema veće sreće niti nagrade.

marina bruner, lifesupportonline
 • Certificirani NLP Practitoner i Master
 • Praktičar kvantne harmonizacije
 • Wingwave coach
 • Autogeni trening po Schultzu
 • 20 coaching tehnika
 • Zakon privlačenja
 • Life coach

Moja priča

zalazak, lifesupportonline

“Ne dolaze sve oluje kako bi uzdrmale tvoj život. Neke dolaze da bi očistile put.”
Paulo Coelho

Počela je davno,  a dogodila se onog trenutka kada sam bila spremna za promjenu. Naizgled divan život, imaš sve, obitelj, dom, zdravlje, posao, sigurnost, prijatelje ali nešto nedostaje , neka praznina koju treba popuniti. A ti ne znaš kako.  Postavljaš pitanja, razmišljaš, previše razmišljaš pa imaš migrene, pa strahove, pa napadaje panike i tako svašta nešto. A kao sve je u redu. Napraviš pretrage, naravno zdrava si, ali se ne ti se ne osjećaš tako. I onda jednog dana krenu odgovori, spremna si ih konačno čuti i prihvatiti. Sve se slaže, odjednom sve  ima smisla, sve dobiva drugu dimenziju i gle čuda glava više ne boli, ne ideš doktoru, dišeš punim plućima, smiješ se stalno, misle da si luda i jesi od sreće.

Dišeš konačno! Nema natrag samo naprijed, edukacije, radionice, coaching, knjige.

Nova škola za život, sve ono što nas nikada nisu učili  u školi, a trebali su. Postaneš ovisna o znanju i toj divnoj energiji. Spoznaš svoj put, spoznaš da je sve bilo s razlogom i da za tebe neki drugi život tek počinje.

Volim pomagati ljudima, volim prenositi sve tehnike i metode koje sam naučila. Meni su promijenile život, pogled na sebe i na sve oko sebe, zato znam i sigurna sam da mogu pomoći svakome tko je spreman i želi promjenu.

Ako ste i vi netko tko se našao u sličnoj situaciji ili se još uvijek nalazite, znajte da ima izlaza i ne ustručavajte se zatražiti pomoć i izlaz.
Život bez straha i ograničavajućih uvjerenja je jedino život vrijedan življenja.

Kako Vam mogu pomoći?

Nitko ne može promijeniti vaš život. Međutim može vam pomoći da promijenite pogled na njega. Kada promijenite pogled na život vaš život se mijenja. Tako ste dobili najveći dar a ujedno i spoznaju da ste promjenu postigli sami.

Kako radim?

U individualnom coachingu  „jedan na jedan“ kako sam naziv govori klijentu pristupam ovisno o njegovim potrebama i trenutnim izazovima. Najčešće se radi o uklanjanju emocionalnih i energetskih blokada, postizanju ciljeva, promjeni ograničavajućih uvjerenja, ili uklanjanju stresa i jačanju individualnosti klijenta. Koristim se licenciranim tehnikama i svim ostalim metodama koje sam savladala kroz svoje učenje, prema potrebama klijenta.

Na predavanjima i grupnim radionicama  obrađujem razne teme iz područja osobnog rasta i razvoja. Koristim se NLP tehnikama koje su jako  učinkovite te klijent nakon svake edukacije odlazi kući s alatima koje može sam koristiti i pomoći sam sebi , kada mu zatreba.

To je dinamičan i  interaktivni rad za one klijente kojima to odgovara dok istovremeno nema pritiska za one koji ne žele sudjelovati nego su došli samo slušati. Nikoga se na ništa ne prisiljava. Svi imamo zajednički cilj –  zajedno rasti i razvijati se. Zato su moje radionice prije svega predivna druženja puna divne pozitivne energije.

Kada potražiti pomoć?

Svakome od nas se ponekad dogodi da se nađemo u stituacijama koje nam se ne sviđaju. Zato ako se pronalazite u nekom od sljedećih navoda ili nečemu sličnome, slobodno mi se obratite, tu sam za vas.

Uvijek imajte na umu da ne postoji nerješiva situacija. Ako je i samo jedna osoba na svijetu uspjela riješiti situaciju, znači da može i još jedna. Uvijek je na nama i samo na nama.

Zato sam ovdje, da zajednički pronađemo i riješimo sve vaše izazove.

Obratite mi se s povjerenjem.

perje, lifesupportonline
 • Ne znate kako dalje.
 • Nezadovoljni ste. Tapkate u mjestu.
 • Muče vas loši odnosi (partnerski, roditeljski, prijateljski, s kolegama ili nadređenima).
 • Znate da možete više i bolje, ali ne znate kako to postići.
 • Imate česte glavobolje, guši  vas u grlu, stišće vas u grudima, tresu vam se ruke, imate bolove u ramenima,  a liječnički nalazi su uredni
 • Nezadovoljni ste s poslom ili nemate posao
 • Muče vas financije
 • Imate strahove, napadaje panike
 • Imate dileme ili bilo kakve izazove.
 • Ne razumijete svoje emocije i nemate kontrolu nad svojim mislima.
 • Teško ili nikako ne postavljate ciljeve.
 • Postavite cilj ali ga ne ostvarujete.

Kako do mene?

Marina Bruner

Adresa: Zagreb, Hrvatska
Tel.: +385 95 866 33 23
E-mail: ime.prezime@tvrtka.hr

Facebook: @Marina-Brunerwingwave-coach 
Instagram: @mbruner_coaching

Autogeni trening Ciljevi Emocije i emocionalna svjesnost Kvantna psihokomunikacija Ljepota i opuštanje Ljubav i odnosi Manipulacija Motivacija NLP Opraštanje Osobno Postavljanje granica Premium Expert Custom type Promjena Prošlost Rastava i prekid veze Samoća i usamljenost Samopouzdanje i Vjera u sebe Sram i Krivnja Strah Stres Strucnjaci Custom type Stručnjaci za život Stručnjaci za život - izdvojeno Teške odluke Uspjeh Wingwave Želje

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *