“Bože, daj mi mirnoću da podnesem stvari koje ne mogu promijeniti, daj mi hrabrost da promijenim stvari koje mogu promijeniti, i daj mi mudrost da razlikujem jedno od drugoga.”
Molitva Sioux Indijanaca

Tko sam ja?

Moje ime je Martina Fiorentin.
Zadnjih 15 godina, mnogi su parovi stajali ispred mojeg objektiva dok sam ih fotografirala na njihov veliki dan. Pogađate, ja sam fotograf!Zahvaljujući iskustvu u stalnom traženju spontanog trenutka na vjenčanju, razvila sam poseban senzibilitet opažanja ljudskih emocija kroz govor tijela.

Životni put, kao i želja za daljnjim učenjem te pomaganjem ljudima obogatili su moju edukaciju i na energetskom nivou.

Volim smijeh, spontanost, druženje i putovanje, pjevanje, muziku i ples, kavu i crno vino jednako kao tišinu, nove spoznaje, kundalini yogu i meditaciju.  Na život gledam kao na predivno putovanje prepuno izazova, kao otvorenu knjigu u koju pišem onakav život kakav želim živjeti.

Volim ljude i volim sebe, tu ljubav osjećam cijelim svojim bićem, a kroz zahvalnost osvješćujem sve blagoslove, kao i svijest o vlastitom životu kao velikom daru.

Martina Fiorentin . lifesupportonline
 • Prana healer-a, 
 • certificirani NLP Master
 • IN, Life coach
 • 20 coaching tehnika
 • Zakon privlačenja
 • kanaliziranje energija

Moja priča

pero, zuta, lifesupportonline

“Čovjek samo srcem dobro vidi, jer ono bitno je očima nevidljivo.”
Antoine de Saint-Exupéry, Mali princ

Udala sam se za ljubav svog života, sredili smo si stambeno pitanje, dobili dijete; predivnog plavo-okog dečka, razvijali zajednički posao – fotografiju i baš kada sam mislila kako sigurno koračamo prema zajedničkoj budućnosti, život se okrutno poigrao sa mnom. Ostala sam bez muža, naš sin bez tate. Srušilo mi se sigurno tlo pod nogama i osjećala sam da gubim sebe te da nešto brzo moram napraviti ako želim živjeti dalje. Tada sam imala toliko puno pitanja, a tako malo odgovora, no svemir mi je poslao u život upravo one ljude preko kojih sam zaronila u predivan svijet duhovnosti i malo po malo je sve dobilo smisao.

Tada mi je postalo nezamislivo da sam cijeli život uopće mogla živjeti bez tih spoznaja, koje su mi otvorile horizonte i ukazale na važnost zahvalnosti i ljubavi.

Kao kada upališ svjetlo u mračnoj prostoriji u kojoj si proveo većinu svog života, i tada uočiš da ona izgleda daleko drugačije od onoga što si do tada zamišljao živeći u mraku.

Nastavila sam intenzivno raditi na svom osobnom razvoju i danas sam upravo tamo gdje trebam biti, ponovno koračam kroz život sretna i sa smiješkom na licu, a dobrim osjećajem u sebi, dopuštam sebi snove i osluškujem ono što mi govori intuicija kod donošenja životnih odluka.

Kako Vam mogu pomoći?

Svima nam se dogodi da se u jednom periodu života nađemo u situaciji koju ne znamo riješiti sami. Znam, i sama sam to prošla.

Nakon godina rada na sebi, osvijestila sam da imam puno toga za podijeliti jer sam kroz svoju traumu razvila empatiju i razumijevanje za ljude, da želim i znam kako ljudima pomoći.

Sa ljudima radim tako da ih sretnem tamo gdje jesu, te ih usmjeravam prema cilju i rješenju njihovog izazova.

Prilagođavam se njihovom tempu, a u radu koristim licencirane tehnike i onaj pristup za koji smatram da će osobi najbolje pomoći. Međutim ne zadržavam se samo na psihološkim aspektima, već ih nadopunjujem energetskim pristupom, a iskustvo je pokazalo da se tada dobivaju najbolji rezultati.

Moje radionice se baziraju na odnosima, a kroz koje vas učim kako uspostaviti zdrav i kvalitetan odnos, te koliko vaša dosadašnja iskustva i potisnute emociju utječu na vaše odnose općenito, a posebno pri izboru životnog partnera.

“Nema nerješive situacije. Ako sam mogla ja, možete i vi. Sigurno.”
Martina Fiorentin

bijelo, cvijet, lifesupportonline

Ukoliko se nalazite u nekom od slijedećih navoda, obratite mi se, tu sam za sve vas koji želite:

 • raditi na osobnom razvoju i boljem razumijevanju sebe i svojih emocija
 • pomoć i podršku kod suočavanja s gubitkom bliske osobe
 • otpustiti energetske blokade koje vas koče na ljubavnom, poslovnom i zdravstvenom planu
 • dobiti odgovor nalazite li se u partnerskom odnosu koji vas ispunjava, te kako otpustiti blokade iz prijašnjih veza
 • riješiti dilemu da li ući u vezu ili kako sa zahvalnošću izaći iz odnosa koji vas ne usrećuje
 • otkriti koja vam emocija stoji kao prepreka do savršenog ljubavnog odnosa
 • ostvariti postavljene ciljeve ili se usmjeriti ka njihovom ostvarenju umjesto da stojite na mjestu

Obratite mi se i zajedno ćemo riješiti sve vaše izazove i dileme, i pomoći ću vam da uspostavite sklad, balans i harmoniju unutar sebe.

Kako do mene?

Martina Fiorentin

Fiorentin Studio

Adresa: Ulica 100, 10 000 Grad
Tel.: +385 91 2519 626
E-mail: martina@fiorentin-studio.com
Web: www.fiorentin-studio.com

Afirmacija, Vizualizacija, Manifestacija i ostalo ... Ciljevi Coaching Duhovnost Emocije i emocionalna svjesnost Energetski rad Iscjeljivanje Ljepota i opuštanje Ljubav i odnosi Meditacija Motivacija NLP Opraštanje Osobno Ostalo Premium Expert Custom type Promjena Prošlost Rastava i prekid veze Samoća i usamljenost Samopouzdanje i Vjera u sebe Sreća Strucnjaci Custom type Stručnjaci za život Stručnjaci za život - izdvojeno Svijest i svjesnost Teške odluke Uspjeh Uvjerenja i misli Životna svrha

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *