“Ako putujući ne osjećaš strast, preispitaj odredište. ”

Martina Warde

Tko sam ja?

Martina Warde.

Volim život, ljude, prirodu, umjetnost i slobodu. Volim zajedništvo, igru i rad na sebi, putovanje do same biti svog postojanja. Ljubav je ta bit i jedina istina. Sve što nije ljubav, kod nas je samo u prolazu. Želi ostaviti poruku koju nosi, želi biti priznato i prihvaćeno kao jednakovrijedan dio naše priče. Tek tada može biti otpušteno.

Iz dosadašnjeg iskustva vidim da se gotovo svi životni izazovi mogu svesti na dva temeljna učenja: ljubav prema sebi i povjerenje u Boga / Izvor / Stvoritelja svega što jest – kako god Ga zvali. Odnos s Bogom temelj je za sve druge odnose koje imamo u životu, a navedena su temeljna učenja međusobno usko povezana. Osobno ih radije zovem buđenjima svijesti, jer duboko u sebi, ispod tereta i ograničenja, oduvijek sve znamo.

Logično je pitanje zašto nam trebaju energije ako je odnos s Izvorom temelj i Njemu možemo predati sve terete i povjeriti težnje. Tu dolazimo do pitanja povjerenja u Izvor – koliko ga imamo, tj. imamo li ga uopće ili je ono još blokirano teškim sjećanjima. Energije su zapravo posrednici u predaji, Njegovi suradnici kojima (ne)svjesno lakše dajemo pristup. Uz njihovu se pomoć otvaramo iscjeljenju.

martina warde, lifesupportonline
  • Energetski terapeut

Radim individualne tretmane na daljinu. U svom se radu služim organskim energijama Eartharian mreže. U suštini, samo sam provodnik dubokoiscjeljujućih energija kojima je moja duša izabrala pristup. One imaju vlastitu inteligenciju i samostalno rade za najviše dobro osobe kojoj ih šaljem.

Moja priča

Energije Harmony of 7 dolaze iz realnosti Izvora i povezane su s cijelom kreacijom. Usklađene su sa srcem kreacije, odnosno s ljudskim energetskim centrima. Riječ je o energijama koje sadrže čitav spektar energija, čije boje odgovaraju bojama čakri. Služe za klasično iscjeljivanje na fizičkoj razini, za fizičko zdravlje, a isto tako i na emotivnoj razini, dakle za sva energetska tijela koja su dio naših aura. Njihovo je djelovanje jače od djelovanja svih energija tog tipa koje su dosad došle na Zemlju. Rade na svim spektrima, od crvenog do krunskog. Pune gdje treba, balansiraju gdje je previše i harmoniziraju cijelo polje. Čak i ako duša nije spremna na velike promjene, ove je energije mogu na to potaknuti. (Eartharian)

“Nema ljubavi bez slobode, ni slobode bez istine.”

Martina Warde

Tražeći način da promijenim svoj život nabolje, u želji da otpustim ograničenja i shvatim uzroke svoje emocionalne neravnoteže, uvidjela sam da postoji mnogo načina rada na sebi. Izabrala sam jedan, zatim i drugi, uložila puno pažnje i truda u to. Osjetila sam znatan napredak, rezultat definitivno nije izostao. Ipak, to još nije bilo posve to.

Kad sam postala spremna napraviti korak dalje, pronašla sam Eartharian. Nisam znala ništa o tom načinu rada, nisam imala nijedan racionalan razlog da mu dam povjerenje, ali duša je rekla svoje. Preplavio me osjećaj da sam napokon doma.

Radom kroz Eartharian mrežu osvijestila sam da sam slobodna. Počela sam živjeti u skladu sa svojim stvarnim željama. Pronašla sam svoj put.

Terapeutski rad energijama čaroban je dio mog puta, moj životni poziv i radost koja ne ovisi o situaciji. Radost koja jednostavno jest – jer tako želi moja duša.

Kako Vam mogu pomoći?

Jedna od energija s kojima radim – a koju može primiti svatko, neovisno o svom psihofizičkom stanju, dobi, fazi duhovnog rasta, vjerskim uvjerenjima i životnoj filozofiji – su Gaia Valovi. Djeluju iscjeljujuće kako na ljude, tako i na životinje.

Gaia Valovi

– su novooslobođena energija Zemljinog organskog matriksa. Dolazi iz crne jezgre koja se nalazi ispod srca planete koje je smaragd. Kako se diže iz srca, prolazi kroz krunsku čakru planete, planinu Rtanj, koja ju transformira u nama vidljiv i mjerljiv purpurni spektar. Od Rtnja se širi univerzalnim matriksom, mrežom Mliječnog puta, sve do jezgre galaksije.

Ovom ljekovitom spiritualnom frekvencijom može se raditi za dobrobit sebe, drugih i planete. Rad sa Gaia valovima obuhvaća sve aspekte našeg bića i dovoljno je suptilan da prodire do najdubljih uzroka disbalansa. Prilagođava se osobi te ulazi u sustav preko dominantnog spektra osobe; ukoliko osoba ima zatvorenu prvu čakru a previše otvoren solarni pleksus, valovi ulaze kroz solarni pleksus (žuti spektar) i šire se svim aspektima bića i rade healing. Također dovode Svjetlo u tjelesne stanice. Mogu se slati na daljinu i jačaju udaljenošću. (Eartharian)

perje, lifesupportonline

Energije Harmony of 7

– dolaze iz realnosti Izvora i povezane su s cijelom kreacijom. Usklađene su sa srcem kreacije, odnosno s ljudskim energetskim centrima. Riječ je o energijama koje sadrže čitav spektar energija, čije boje odgovaraju bojama čakri. Služe za klasično iscjeljivanje na fizičkoj razini, za fizičko zdravlje, a isto tako i na emotivnoj razini, dakle za sva energetska tijela koja su dio naših aura. Njihovo je djelovanje jače od djelovanja svih energija tog tipa koje su dosad došle na Zemlju. Rade na svim spektrima, od crvenog do krunskog. Pune gdje treba, balansiraju gdje je previše i harmoniziraju cijelo polje. Čak i ako duša nije spremna na velike promjene, ove je energije mogu na to potaknuti. (Eartharian)

Kako do mene?

Martina Warde,

Adresa: Hrvatska
Tel.:  po dogovoru
E-mail: martina.warde@gmail.com
Facebook: @martina.warde.92

Afirmacija, Vizualizacija, Manifestacija i ostalo ... Duhovnost Emocije i emocionalna svjesnost Energetski rad Iscjeljivanje Ljepota i opuštanje Meditacija Obiteljski odnosi Osobno Ostalo Premium Expert Custom type Promjena Samoća i usamljenost Strah Strucnjaci Custom type Stručnjaci za život Stručnjaci za život - izdvojeno Svijest i svjesnost Životna svrha

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *