“Promjena je jedina konstanta u našim životima”
Nena Balja

Tko sam ja?

Ja sam Nena Balja.

Vvodič kroz Vašu osobnu transformaciju. Kreativka i optimist po prirodi.

Završila sam edukaciju za coacha u TT Coaching i nadogradila znanje kroz IR Academy for Coaching & Leadership unutar koje sam od 2015 godine uspješno vodila Master Mind treninge za osobni rast i razvoj te bila Country partner za HR.

Svjesna sam da svatko od nas nosi potencijal u sebi da postane osoba kakva bi trebao postati za ostvarenje onoga što želi u životu biti, raditi ili imati.  Većina ne zna kako osloboditi taj potencijal. Sve počinje od naših misli. Mislima mi stvaramo naš svijet, a misao možemo promijeniti.
Kada promijenimo misao, i naš svijet se mijenja.

nena balja, lifesupportonline
 • Ekonomist
 • Regionalni voditelj prodaje u osiguravajućoj kući
 • Life & Business coach
 • NLP Practitioner
 • Certificirani voditelj Joge smijeha po Dr. Madan Kataria,
 • Basic DNA ThetaHealing Practitioner
 • Autorica „Kreiraj svoj život“ sa izradom vizualnih ploča
 • Master Mind

Moja priča

stepenice, lifesupportonline

“N„Ako misliš da možeš ili ako misliš da ne možeš, jednako si u pravu”
Henry Ford

Moja priča…..počela je davne 1972.godine kada sam rođena. Tadašnji način odgoja djece (koji je bio više pravilo nego iznimka i govorio je da djecu treba  kritizirati, a ne hvaliti)  vrijedio je i u mojoj obitelji. Odrasla sam u osobu koja je osjećala da u sebi nosi veliki potencijal, ali s niskim samopoštovanjem.
Izbore koje sam radila uvijek su podržavali osobni rast i unaprijeđenje kroz posao, no na osobnom planu vodili su me duboko u ništavilo.

Na poslovnom planu kroz godine sam imala fantastične rezultate i stekla bogato iskustvo, preselila se u drugi grad gdje sam počela od ničega i kroz godine stvorila osobni brand na području koje sam pokrivala kroz predani rad, korektan odnos prema klijentima i zavidno znanje koje sam imala. Istovremeno na području privatnog života odluke koje sam donosila dovele su me do točke duboke depresije i nemoći.

Trenutak kada je moj sin imao par mjeseci shvatila sam da nešto moram promijeniti iz razloga što sam, osim za sebe, sada bila odgovorna za još jedno biće. To je bio trenutak preokreta gdje sam krenula na put samospoznaje.

Počela sam govoriti NE svemu što ne podržava moju viziju života, a samim time sam sebi i svojoj željenoj budućnosti rekla DA.

Obzirom da sam cijeli svoj život osjećala strast prema psihologiji i duhovnosti, put kojim sam krenula nije bio za mene ništa novo. Čak štoviše, činio se u tom trenu kao nešto sasvim prirodno. Put je bio izazovan, težak i neke odluke koje sam donosila graničile su s ludošću. No, danas sam zahvalna za sve što se događalo iz razloga što me oblikovalo u ovakvu osobu kakva jesam danas – samopouzdana, snažna, hrabra i uspješna.

Kako Vam mogu pomoći?

Kroz 25 godina rada u korporaciji na voditeljskim poslovima u prodaji mnogim ljudima sam pomogla i još danas ponažem  da prepoznaju viziju života kakvog žele imati, da podignu svoj standard kroz primanja koja ostvaruju, odnose kakve žele imati i sl. Unatoč traumatičnom procesu rastave, izazovima samohranog roditeljstva, financijskim izazovima, razvila sam uspješan privatni business, uspostavila zadovoljavajuć odnos sa bivšim partnerom, stalno se educirala, učila iz osobnih iskustava i izrazova te ostvarila harmoniju u životu. Spremno pomažem svima koji kreću na isti ili sličan put.

Stečeno iskustvo i znanje neprocjenjivo je blago koje nesebično dijelim kroz moje programe.

Osjećate nezadovoljstvo nekim apektom svojeg života?

Niste zadovoljni svojim financijama, odnosima u obitelji, partnerskim odnosima ili odnosima s djecom, poslom, zdravljem ili fizičkom izgledom, ne možete kontrolirati svoje emocije. Ili ste nezadovoljni svojim životom u cjelini?

Ono što želite za sebe je:

 • Posao u skladu s vašim kvalitetama
 • Unaprijediti postojeći business
 • Pronaći izlaz iz situacije u kojoj se nalazite
 • Poboljšati svoje financije
 • Da Vas drugi poštuju
 • Ponovno uspostaviti kontrolu nad svojim životom
 • Biti zadovoljni svojim odrazom u ogledalu
 • Uspostaviti samopoštovanje i samopouzdanje
 • Naučiti boje razumijeti svoje emocije
 • Uključiti se možete u programe:
nena balja
 1. Transformiraj svoj ŽIVOT
 2. Transformiraj svoj BUSINESS
 3. TransformINSTANT – za brza rješenja
 4. KREIRAJ SVOJ ŽIVOT jednodnevna radionica sa izradom vizualnih ploča

……i započnite svoju osobnu transformaciju iz sadašnje točke do života o kojem sanjate!

Kako do mene?

Nena Balja,

NB Motivacija & Inspiracija

Adresa: Hrvatska
Tel.: +385 99 44 99 77 1
E-mail: nena.coaching@gmail.com

Facebook: Nena Balja

Business coaching Ciljevi Coaching Joga Komunikacija Konzultant Ljepota i opuštanje Manipulacija Motivacija Navike i disciplina NLP Novac i Financijska sloboda Osobno Ostalo Postavljanje granica Premium Expert Custom type Promjena Samopouzdanje i Vjera u sebe Sram i Krivnja Sreća Strah Strast i karijera Stres Strucnjaci Custom type Stručnjaci za život Stručnjaci za život - izdvojeno Theta Healing Upravljanje konfliktima Upravljanje vremenom Uspjeh Želje

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *