Predavanje: Utjecaj ranog razvoja na život

Rijeka-28.09. Dubrovnik-01.10. Split-02.10. Ljubljana-04.10. Zagreb-05.10. Beograd-06.10. Šibenik-09.10.

Ovo predavanje Tomislava Kuljiša nas uvodi u sagledavanje utjecaja iskustava iz prvih godina na cjeloživotno emocionalno i socijalno funkcioniranje, ponašanje, preovladavajuća unutarnja psihološka i emocionalna stanja i općenito kvalitetu života buduće osobe. Nova paradigma o važnosti ranog razvoja koja je smijenila staru teoriju s genetikom daje nam odgovore na pitanja:

Zašto smo takvi kakvi jesmo?
Kako možemo mijenjati one dimenzije sebe kojima nismo zadovoljni?
Kako do boljeg funkcioniranja u životu?
Kako do untarnjeg mira u sebi?
Kako do boljih partnerskih odnosa?

Ove spoznaje bacaju novo svjetlo na vlastitu sliku o sebi i daju mogućnost da konačno počnemo upoznavati samoga sebe i sagledavati ključna iskustva iz ranog perioda kojih se ne sjećamo, a koja su nas formirala. Ovo predavanje je dragocjeno svima koji žele dublje sagledati samoga sebe ili početi konkretan rad na sebi kao. Predavanje je dragocijeno i svim roditeljima jer daje novu prespektivu o tome što je doista bitno u roditeljstvu tijekom prvih godina.

Predavanje možete pratiti uživo u nekom od navedenih gradova ili 05.10. putem live streama uz mogućnost naknadnog gledanja videa.

Tomislav-Kuljiš-Tjedan-mozga.-e1532885984299

— Prijavite se za predavanje u gradovima —

Predavanja će se održati u svim gradovima u terminu od 18-20.30h. Za obaveznu prijavu i za sve informacije se možete javiti našem domicilnom predstavniku u svakom gradu, nakon čega ćete dobiti na mail sve informacije i uputstvo oko uplate kotizacije za predavanje. Obzirom da je broj sudionika ograničen, uplatom kotizacije rezervirate svoje mjesto na predavanju. U slučaju većeg broja prijavljenih će se poštovati redoslijed uplata. Molimo za dolazak barem 15 min prije predavanja zbog registracije, kako bismo mogli početi na vrijeme.

V Ljubljani, zaradi omejenega števila udeležencev, je obvezna prijava na predavanje. Po prijavi boste prejeli potrditveno sporočilo z navodili za plačilo. Plačilom kotizacije zagotovite svoje mesto na predavanju. V primeri večjega števila prijavljenih, bomo upoštevali zaporedje prijav. Udeležence predavanja naprošamo da pridejo 15 min prej, zaradi registracije (z imenom in priimkom) ki je potrebna pred predavanjem. Prijave za predavanje na e-naslov: biljana@ipd-center.eu

RIJEKA – petak, 28.09 –  Hotel Bonavia, Dolac 4  (100 kn) 18-20.30 obavezne prijave na  helena@ipd-center.eu

DUBROVNIK – ponedjeljak, 01.10. – hotel (100 kn) 18-20.30h obavezne prijave uz napomenu ”Dubrovnik” na sanja@ipd-center.eu

SPLIT, utorak, 02.10 – hotel Park, Hatzeov perivoj 3 (100 kn) 18-20.30 obavezne prijave na marija@ipd-center.eu

LJUBLJANA – četvrtak, 04.10. Kristalna palača, BTC Center (20 €) 18-20.30h obavezne prijave na biljana@ipd-center.eu

ZAGREB – petak, 05.10.  IPD Centar, Slavonska avenija 3 (100 kn) 18-20.30h, obavezne prijave na sanja@ipd-center.eu

BEOGRAD – subota, 06.10.  –  hotel Park, Njegoševa 2/a (1000 din) 18-20.30h obavezne prijave na  manja@ipd-center.eu

ŠIBENIK – utorak, 09.10. – gradska knjižnica, Poljana 6, (100 kn) 18-20.30 obavezne prijave na slavka@ipd-center.eu

Saznajte više ovdje

— Prijavite se za praćenje predavanja putem live stream-a sa svog uređaja —

Svi koji nisu u mogućnosti pratiti predavanje u gradovima gdje postoje naši Centri imaju mogućnost praćenja predavanja putem live streama sa svog uređaja. Snimak predavanja će se moći pogledati i narednih godinu dana. Kotizacija za live stream predavanje iznosi 75 kn ili 10€.
Kotizaciju možete uplatiti kroz proces registracije putem:
– PayWay sustava kartičnog plaćanja
– m-bankingom skeniranjem 2D barkoda
– ili uplatom 75kn ili 10€ na žiro račun. Za Srbiju se može uplatiti i na domicilni žiro račun koji će biti naveden prilikom registracije.

Sve informacije na  info@ipd-center.eu .

PRIJAVA I PLAĆANJE LIVE STREAM PREDAVANJA UZ NAKNADNO GLEDANJE VIDEA

Aktivni Bar - Događaji Express yourself

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *