Dragi svi,

od danas pa sve do 07.12.2018. traju prijave za  radionicu “Želim Znati Što Želim” koja će se održati u IMPACT HUB ZAGREB, Vlaška 70 E  15.12.2018. (od 9.30 do 14 sati)

ZAŠTO OVA RADIONICA?

➡ jer  ZNATI što ZAISTA želiš predstavlja osnovu za uspješan i ispunjen život 
➡ jer čete naučiti kako na pravilan način, korak po korak, kreirati, planirati ostvarenje svojih ciljeva

➡ ukoliko već imate postavljene ciljeve na ovoj radionici moći čete ih revidirati tj. procijeniti

➡ naučiti čete i kako da preuzmete svoj život u svoje ruke i ne dozvolite drugima da upravljaju vama

zelim znati sto zelim, lifesupportonline

.. a i saznati čete još puno korisnih informacija 😉

Znajte da osoba koja razmišlja o konkretnom i vrijednom cilju prije ili kasnije će ga ostvariti, zato što aktivno razmišlja o tom cilju. Obrnuto, osoba bez jasnog cilja, osoba koja ne zna gdje se zaputila, čije su misli samim tim konfuzne, osobe koje žive pod stresom, u svakodnevnom strahu i zabrinutosti, samim time će kreirati život pun furstracija, strahova, stresa i brige. I ako ne razmišlja ni o čemu, postat će ništa.

💰CIJENA?

  • cijena radionice je 450,00 kn (u cijenu su uključeni radni materijali kao i piće za vrijeme pauze)
  • ALI za prijave do 30.11.2018. cijena radionice je 380,00 kn

*ukoliko poznajete osobu u dobi od 17 do 25 godina slobodno neka dođe s vama jer za nju će ova radionica biti besplatna ➡ ZAŠTO? jer ovo nije dio niti jednog nastavnog plana i programa (kurikuluma) škola, fakulteta (dakle to je nešto što se ne ući u školi, fakultetu), a iznimno je bitno i korisno te vjerujem da ova radionica može pomoći mladima da izbjegnu dugotrajno lutanje u traženju “sebe” – govorim iz vlastitog iskustva 😉  

steve jobs

KAKO SE PRIJAVITI?

Prijave se primaju isključivo putem  e-mail: anitapkcoach@gmail.com  (broj mjesta je ograničen)

*Nakon prijave dobiti čete podatke za uplatu čime ste si osigurali svoje mjesto.

Anita Perlas Kovačević

Saznajte više o našoj Aniti klikom na ime ili link.
https://www.lifesupport-online.com/anita-prelas-kovacevic/

A što kažu polaznici ove radionice, slijedi u nastavku  ….

anita prelos, lifesupportonline

“Zašto sam se odlučila na ovu radionicu?

Hmmm… kada sam čula da će nakon MMT biti i jedna radionica na temu ”Želim znati što želim”, prvo mi je kroz glavu prošla misao, znam li ja uopće što želim ili samo mislim da znam što želim. Odmah sam nakon te misli odlučila pristupiti radionici. Već dosta dugo o takvim stvarima čitam i slušam kojekakve video klipove, međutim nakon ove radionice shvatila sam da mi je ipak bilo potrebno da meni netko, na mojim primjerima iz života, ponudi rješenje (odnosno pomogne da sama pronađem rješenje).  Najbolji dio radionice mi je bio postavljanje ciljeva. Do sada sam mislila da imam postavljene ciljeve i da ih sama znam postaviti kako bih krenula prema njihovom ostvarenju. Međutim, nije bilo tako, ciljeve sam postavljala ali ih nisam toliko konkretizirala, i normalno je da ih ne možeš ostvariti ako su krivo postavljeni, odnosno nisu potpuni. Ova radionica mi je pružila to rješenje. Ciljevi su sada postavljeni kako treba, moram se pohvaliti da sam krenula u njihovu realizaciju, i svakodnevno dobivam potvrdu da sam na ”pravom putu” ka ostvarenju , i kada mislim da nije ”pravi put”, odnosno ako naiđe neka prepreka, tada ju prihvaćam kao izazov, i znam da je za veće dobro.

Ovu radionicu bih preporučila svima koji žele realizirati svoje ciljeve, jer da biste to mogli prvo ih trebate znati ”pametno” postaviti, a to će vam upravo ova radionica omogućiti. Kada malo bolje razmislim, da sam imala priliku prije cca 10 ili 15 godina (kao srednjoškolka) proći ovu radionicu, ne znam gdje bi mi bio kraj 😀 . Iako nikada nije kasno, i uvijek se vodim onom uzrečicom ”Učitelj se pojavi kada je učenik spreman”, tako da je ova radionica došla u najboljem mogućem trenutku u mom životu.

Hvala ti draga Anita što nesebično dijeliš svoje znanje te tako mijenjaš tuđe ( naše) živote 😊  

Matea Han Radan”

recenzije anita prelas kovacevic, lifesupportonline

Aktivni Bar - Događaji Express yourself

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *