“Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu.”
M. Ghandi

Tko sam ja?

Sandro Kraljević, psiholog, coach, kolega, sin, prijatelj. U svom profesionalnom radu prvenstveno se bavim primijenjenom poslovnom psihologijom. Studij psihologije završio sam na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, i sada najviše uživam radeći poslove savjetovanja iz područja upravljanja ljudskim potencijalima, procjene i razvoja djelatnika i menadžera neovisno o njihovoj hijerarhijskoj razini i vrsti djelatnosti, poslovnih treninga i edukacija u svrhu razvoja mekih vještina, business i life coachinga, te generalno unaprjeđenja poslovanja tvrtki kroz razvoj ljudi.

Certificirani sam NLP i mindfulness praktičar, a uskoro i NLP majstor. Trenutno sam i u procesu edukacije za kognitivno-bihevioralnog psihoterapeuta, čije metode aktivno koristim u radu s klijentima kroz različite oblike psihološkog savjetovanja. Također posjedujem niz certifikata i alata iz područja psihologijske procjene, primijenjene psihologije, razvoja ljudskih potencijala, digitalnog marketinga i brandinga.

Pohađam brojne dodatne edukacije, te se stalno profesionalno usavršavam aktivno sudjelujući na različitim kongresima, konferencijama, simpozijima, te znanstvenim i stručnim skupovima. Svoju stručnu edukaciju iz područja psihologije uskoro upotpunjujem i upisom na poslijediplomski specijalistički studij iz upravljanja ljudskim potencijalima.

Osnivač sam, vlasnik i direktor tvrtke Mind Lab d.o.o. Član sam Hrvatske psihološke komore, Hrvatskog psihološkog društva, Hrvatskog udruženja za bihevioralno kognitivne terapije, HR centra, te Hrvatske udruge za coaching. Redovito pišem za razne časopise i medije o različitim temama primijenjene psihologije.

sandro, lifesupportonline
  • Magistar Psihologije
  • Vlasnik i Direktor tvrtke Mind Lab d.o.o.
  • Konzultant iz područja razvoja ljudskih potencijala
  • Business i Life coach
  • Soft skills trener
  • NLP
  • Mindfulness praktičar
  • Primijenjena psihologija
  • Razvoja ljudskih potencijala
  •  Digitalni marketing & branding

Moja priča

kormilo. lifesupportonline

Otkad znam za sebe pokazivao sam veliko zanimanje za ljude, njihove životne priče i probleme te sam zbog toga i završio studij psihologije. Upravo taj interes za ljudsko ponašanje potaknuo me da otvorim tvrtku koja će drugim ljudima pomoći da se uspješno nose sa svojim privatnim i profesionalnim izazovima te da ostvare svoje pune potencijale.

U ljeto 2016. godine, uslijed niza nepredviđenih okolnosti i privatnih obveza, glavom mi se počela motati misao o otvaranju vlastite tvrtke. Sjećam se kao da je bilo jučer – ljetovao sam na otoku Murteru, ali sam se tijekom ljeta nekoliko puta vraćao u Zagreb jer sam htio prisustvovati nekolicini razgovora za posao u prestižnim tvrtkama. Jednog vrućeg ljetnog jutra, između dva natječaja za posao, sjedio sam za laptopom te sam iz šale na svojoj radnoj površini otvorio novu mapu i nazvao je “firma”.

Nisam imao pojma što želim staviti u nju te kakvim je sadržajem želim ispuniti, već sam pustio ideje da dolaze te da se s vremenom konkretiziraju. I ostalo je povijest – interes za sudjelovanjem na razgovorima za posao je minuo te sam krenuo s osobnim usavršavanjem i osmišljavanjem svojih usluga!

Kako Vam mogu pomoći?

Zbog velikog interesa za ljude i želje za pomaganjem, osnovao sam tvrtku koja je Vaš partner u nošenju s Vašim privatnim i poslovnim izazovima.

Vama i Vašoj organizaciji pomažem razviti pune potencijale, te uistinu ostvariti osobnu i organizacijsku izvrsnost, i to kroz usluge procjene, savjetovanja, edukacije i razvoja.

Svakodnevnom životu i poslovanju pristupam na moderan i nešto drugačiji način, za koji vjerujem da će kod Vas potaknuti dugotrajnu pozitivnu promjenu.

Konkretan popis usluga koje nudim možete pogledati OVDJE

business, lifesupportonline, poslovanje

Kako do mene?

Sandro Kraljević, mag. psych.

Mind Lab d.o.o. za poslovno savjetovanje

Adresa: Sokolgradska ulica 74,
10 000 Zagreb
Tel.: +385 98 16 304 16
E-mail: sandro@mindlab.hr
Web: www.mindlab.hr

Facebook: @mindlab.doo

 

Business coaching Ciljevi Coaching Emocije i emocionalna svjesnost Komunikacija Konzultant Ljudski potencijali, Human resources Manipulacija Mindfulness Motivacija Navike i disciplina NLP Novac i Financijska sloboda Osobno Ostalo Postavljanje granica Premium Expert Custom type Promjena Prošlost Psihologija Samopouzdanje i Vjera u sebe Strah Strast i karijera Stres Strucnjaci Custom type Stručnjaci za život Stručnjaci za život - izdvojeno Teške odluke Upravljanje konfliktima Upravljanje vremenom Uspjeh Želje

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *