“Ne postoje žene koje nemaju sreće u ljubavi. Postoje samo one koje još uvijek ne znaju kako ostvariti sve što žele na ljubavnom planu.”
Sanela Kovačević Nelly

Tko sam ja?

Sanela Kovačević Nelly.

Spisateljica sam i Love coach s dugogodišnjim iskustvom rada sa ženama raznih generacija u svrhu poboljšanja njihova ljubavnog života. Spisateljska karijera je oduvijek bila moj poziv, a svoje prve ozbiljnije autorske korake započela sam kao tekstopisac u glazbenoj industriji. Magistra sam ekonomije i govorim engleski, njemački, španjolski i  talijanski jezik.

Nakon što je moja prva knjiga Muškarac u šaci – ili o tajnama osvajanja ostvarila neočekivan uspjeh u Hrvatskoj i u cijeloj regiji, zbog velikog interesa čitateljske publike, nedavno je izašla i moja nova knjiga Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca, a fokus mojeg rada je olakšavanje komunikacije između žena i muškaraca, te pomoć ženama u ostvarenju onoga što žele na vlastitom ljubavnom planu.

sanela kovacevic, nelly, lso
 • Love coach
 • Spisateljica
 • Autorica bestsellera Muškarac u šaci i Muškarac iz snova & vodeći Love coach u regiji

Moja priča

ljubav, lifesupportonline

Moja priča je započela uspješnim rješavanjem ljubavnih problema mojih prijateljica i naravno, onih vlastitih. Moj problem bio je zapravo jedan od najčešćih ljubavnih problema s kojim se suočavaju single žene, a to je nestanak onog muškarca s kojim je sve djelovalo obećavajuće, koji je donedavno bio toliko zainteresiran da je skidao zvijezde s neba – da bi zatim iznenada distancirao i prorijedio javljanja.

Mnogo sam naučila iz iskustava bliskih prijateljica, no najviše sam učila na vlastitim greškama. To su bile greške zbog kojih sam bila uvjerena da nemam sreće u ljubavi.

Kada sam napokon shvatila u čemu leži tajna – koliko je zapravo lako osvojiti ili izgubiti muškarca te koliko žene same mogu utjecati na smjer u kojem će se razvijati ljubavna situacija, ostala sam ZAPANJENA. Dobro poznajem osjećaj kada ti se muškarac koji ti se sviđa jednostavno više ne javi, i onaj prokleti upitnik iznad glave. Što učiniti, kako vratiti sat unazad?

Ono što mogu reći o sebi jest da sam u ljubavnim vodama oduvijek bila vrlo izbirljiva i rijetko kada mi se netko uistinu sviđao. Nisam bila osoba koja bi o nekome ovisila i voljela sam provoditi vrijeme sama sa sobom. I uvijek sam radije birala biti sama, nego biti u lošoj vezi.

Poprilično sam realno gledala na stvari i znala sam biti dostojanstvena i sabrana u teškim trenucima. Uvijek sam imala stav dame i kao takva bih zahtijevala poštovanje potencijalnog partnera. Znala sam kako privući poglede i ostaviti dobar prvi dojam, kako očarati muškarca na prvi pogled i zaintrigirati ga da uzme broj telefona. Meni je to prirodno i nisam se morala pretjerano truditi da bih postigla ono što želim. Imponiralo mi je što sam oko sebe imala vrlo zgodne pretendente i lagala bih kada bih rekla da nisam uživala u pažnji koju sam dobivala. Ipak, moja izbirljivost bi odigrala glavnu ulogu i često bih već na prvoj kavi zaključila da mi taj, na prvi pogled lijep i fin dečko, uopće nije zanimljiv.

Problem je nastajao kada mi se netko zaista sviđao. Sve bi krenulo sjajno, on bi entuzijastično zatražio moj broj i sve je izgledalo obećavajuće. Ali nešto bi nedostajalo, kao slagalica čiji dio nedostaje. Očito nisam znala dovoljno jer nisam uspijevala ostvariti vezu s onim koji mi se stvarno sviđao i koji je u početku bio ludo zainteresiran. Nisam bila dosadna, očajna, naporna… Ništa od navedenog. No ipak, nešto je nedostajalo u cijeloj priči, priči koja je i moja, i tvoja, i njena.

Uopće, frustrira kad nemaš odgovore na pitanja.

Zašto je muškarac, koji je lovio svaku mrvicu pažnje bačenu u njegovu smjeru, odjednom izgubio dar govora, tipkanja, komuniciranja? Što se, dovraga, dogodilo?! Je li moguće vratiti njegov interes i umjesto neobaveznog odnosa ostvariti kvalitetnu vezu? Je li moguće spasiti vezu koja puca po šavovima? Je li moguće vratiti izgubljeno i obnoviti vezu nakon prekida?

Moguće je kada postaneš Ona Prava. Trebale su mi godine i godine rada i istraživanja da bih otkrila tajnu uspjeha u ljubavi, no kada sam shvatila koliko je zapravo tanka linija između ljubavnog uspjeha i neuspjeha i koliko je jednostavno privući kvalitetnog partnera i ostvariti kvalitetnu ljubavnu vezu, odlučila sam svoja znanja podijeliti sa drugim ženama.

Kako Vam mogu pomoći?

U mojim knjigama pronaći ćete odgovore na gotovo sva ljubavna pitanja i dileme, a za sve one koji žele osobni, individualni pristup (rad 1 na 1), postoji mogućnost individualnog savjetovanja u sklopu Love Coaching Programa.

Ovo su neka od najčešćih pitanja s kojima se suočavaju žene svih generacija, koja ujedno opisuju područja mojega rada.

 • Zašto nije nazvao?
 • Zašto se povukao, iako je sve bilo obećavajuće?
 • Kako u njegovim očima postati Ona Prava?
 • Vaš novi sjajan život i kako ga ostvariti?
 • Zašto muškarci odlaze onda kada to najmanje očekujete?
 • Gdje je nestao naizgled zainteresiran muškarac?
 • Kako vratiti interes muškarca – čak i kada se to čini nemoguće?
 • Zašto neke veze nikada ne postanu ozbiljne?
 • Kako izbjeći zamku veze bez obaveza?
 • Kako pretvoriti neobavezujući odnos u kvalitetnu vezu?
 • Kako vratiti njegov interes ako ste u vezi, braku ili odnosu bez obaveza?
 • Prekid veze kojeg je inicirao on – kako postići da on inicira pomirenje?
 • Što pretvara nezainteresiranog u zaljubljenog muškarca?
 • Što će ga vratiti na vaš prag?
sreca u ljubavi, lifesupportonline

Ako ste ikada pomislile da nemate sreće u ljubavi, onda bih vam željela reći sljedeće: Ne postoje žene koje nemaju sreće u ljubavi. Postoje samo one koje još uvijek ne znaju kako ostvariti sve što žele na ljubavnom planu.

Kako do mene?

Ciljevi Coaching Emocije i emocionalna svjesnost Ljepota i opuštanje Ljubav i odnosi Manipulacija Motivacija Navike i disciplina Osobno Premium Expert Custom type Promjena Rastava i prekid veze Samoća i usamljenost Samopouzdanje i Vjera u sebe Sreća Strucnjaci Custom type Stručnjaci za život Stručnjaci za život - izdvojeno Uspjeh Uvjerenja i misli Želje

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *