SEMINAR Reprogramiranje u Dubrovniku 2019.
5 dana s Helenom Fjorović Datum: 27.-31.05.2019.

Većina žena godinama si nisu priuštile mir bez djece, partnera, obitelji, posla. Ovo je prilika za to. Prilika za odmor i za rast.
 
Ponukana sve češćim pitanjima kako mogu uskladiti svoje poslovno-obiteljske obaveze sa zdravom i uravnoteženom prehranom, kreirala sam program REPROGRAMIRANJE u Dubrovniku. Na to sam iznimno ponosna.
 
reprogramiranje 2019
Ukratko, vodim 7 žena nekoliko dana u rustikalnu villu s bazenom na samom jugu Hrvatske gdje u predivnom stimulirajućem, a mirnom okruženju reprogramiramo naš um uz opuštanje te ga tako dovodimo u balans.

Prolazimo radionice i predavanja, zajedno jedemo, pričamo, veselimo se i družimo. To je toliko dobra energija da i sam dolazak na takvo mjesto uz zvuk cvrčaka te potpuno regenerira.

Nijedna dama, uključujući mene, s reprogramiranja se nije vratila ista. Dogodile su se značajne promjene i vidljiv napredak. Svakoj ženi preporučam takvo iskustvo.
 
Ove godine reprogramiranje je od 27.-31.5, a više informacija pogledajte na linku: https://www.facebook.com/events/497528347436106/

Aktivni Bar - Događaji Express yourself

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *