“Na mnoge životne okolnosti ne možemo utjecati, no možemo utjecati na način kako ih doživljavamo i proživljavamo.”
Suzana Gajdek

Tko sam ja?

Zovem se Suzana Gajdek i pomažem vam prebroditi životne okolnosti koje su postale preteške da se sami s njima nosite.

Pripadam skupini ranjenih iscjelitelja jer me potreba da iscijelim sebe, prije desetak godina, potaknula na intenzivan put osobnog rasta i razvoja.

Spoznaja da rješavanje životnih izazova ne mora biti teško i dugotrajno, kao i urođena želja za pomaganjem me potaknula na terapeutski rad.

Svakodnevno svjedočim da je moguće i ono što se čini nemoguće. Premostiti bolne životne nedaće i živjeti ispunjen život, pun radosti i ljubavi.

  • Certificirana sam instruktorica i terapeutkinja ThetaHealing® tehnike,
  • NLP praktičarka,
  • Wingwave® Coach,
  • učiteljica Autogenog treninga,
  • praktičarka za Imaginativne obiteljske konstelacije,
  • polaznica Art terapijskih edukacija,
  • slikarica,
  • učiteljica skijanja,
  • dugogodišnja plesačica prakse 5 ritmova,
  • majka troje djece
suzana gajdek, lifesupportonline

“Dokle god ne osvijestiš nesvjesno, ono će upravljati tvojim životom i zvat ćeš to sudbinom.”
C.G. Jung

Moja priča

suzana gajdek, lifesupportonline

“Vjerujem da smo izuzetno moćna bića. Imamo veliku moć samouništenja, kao i samoiscjeljenja.”Suzana Gajdek

Oduvijek sam bila znatiželjna, a tijekom odrastanja me najviše zbunjivalo kada sam na iskrena dječja pitanja dobivala odgovor da to nije „pristojno“ pitati. S vremenom sam počela iskrenost zamjenjivati pristojnošću i usvajati sve više pravila da bi me bilo lakše voljeti.

Priliku da se vratim sebi i svojoj autentičnosti sam dobila kad se moj svijet srušio. Naglo su mi umrli roditelji, odnos sa sestrom se zakomplicirao, raspao mi se brak, a paralelno s tim sam ostala i bez posla. Kao da sve to nije bilo dovoljno, nakon operacije maternice dijagnosticiran mi je karcinom dojke.

U tom uistinu izazovnom periodu života, zaslugu mom psiho-fizičkom zdravlju pripisujem prakticiranju ThetaHealing® tehnike kroz povezivanje sa kreativnom energijom stvaranja, izvornom energijom svega što jest.

Buđenje iz vlastite uspavanosti me potaknulo da svojim radom budem podrška svima vama koji želite biti autentični, jednostavni, sretni i ispunjeni te „krojiti“ život po vlastitoj mjeri. 🙂

Kako Vam mogu pomoći?

Naš zajednički rad će vam pomoći da vratite svoju snagu i moć.
Pomažem vam da transformirate i poboljšate odnose s drugima, da se oslobodite straha, nervoze, stresa (zbog situacija poput razvoda, gubitka voljene osobe, preseljenja, rođenja djeteta…), bezvoljnosti, opterećujućih osjećaja poput tuge, ljutnje i zamjeranja, da osvijestite svoje želje, talente, ili vratite samopouzdanje, mirnoću, zadovoljstvo i radost u svoj život.

Do 7. godine života naš mozak funkcionira u dubokim theta moždanim valovima i pohranjuje u podsvijest sve što smo naučili o sebi i svijetu. Zato nam se gotovo nemoguće osloboditi nekih loših navika, odnosa i emocija, čak i kada ih svjesno želimo promijeniti. Za trajnu promjenu, potrebno je osvijestiti i ukloniti podsvjesne štetne programe.

To se brzo i učinkovito može postići kroz terapeutsko-energetski ThetaHealing® rad koji se provodi kao vođeni razgovor. Tretman vas osnažuje da počnete postavljati zdrave granice i preuzimati odgovornost za donošenje odluka koje će vam omogućiti iskustva i odnose kakve želite.
Ovaj rad utječe na vaše fizičko, mentalno, emotivno i duhovno blagostanje.
Individualno možemo raditi: dolaskom u prostor (Lučko) ili na daljinu, telefonom ili putem skypa, na hrvatskom i engleskom jeziku.

suzana gajdek, lifesupportonline

Osim terapeutskim radom, bavim se slikanjem. Ako želite ostvarenje neke vaše namjere energetski podržati vibracijom boja, za vas ću naslikati personalizirano likovno djelo (healing art).

Više informacija o mom terapeutskom radu, radionicama, slikarstvu te iskustvima klijenata, poput ovog u nastavku, možete pronaći na mojoj web stranici.

Kako do mene?

Suzana Gajdek

Simplicitas

Adresa: 10 000 Zagreb
Tel.: +385 98 51 77 59
E-mail: sgajdek@yahoo.com
Web: www.simplicitas.hr
Facebook: @SuzanaGajdekSimplicita
@suzygajdek
Instigram: @suzana_gajdek_simplicitas
@suzygajdek
Inspiracija kao podrška: OVDJE 

“I still do not now exactly how it works. But I know for sure that it works. ThetaHealing literally saved my life. I feel blessed and grateful”
Liza S.

Afirmacija, Vizualizacija, Manifestacija i ostalo ... Coaching Duhovnost Emocije i emocionalna svjesnost Iscjeljivanje Konstelacije Ljubav i odnosi Meditacija NLP Opraštanje Osobno Ostalo Premium Expert Custom type Promjena Samoća i usamljenost Strah Strucnjaci Custom type Stručnjaci za život Stručnjaci za život - izdvojeno Svijest i svjesnost Theta Healing Wingwave Životna svrha

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *