“Život počinje onoga trenutka kada se prestanemo opirati onome što nam ne paše.”
Tomislav Tomić

Tko sam ja?

Tomislav Tomić.
Autor sam više od stotine raznih članaka na temu osobnog i poslovnog razvoja, te knjiga:

 • Drevni ključevi radosti; osvijestite izvornu sreću u sebi (Profil, 2009.) koja je za sada objavljena u Hrvatskoj, SAD-u i Poljskoj (uskoro i na arapskom jeziku)
 • Zaboravljena vještina; umijeće svjesnog kreiranja željenih iskustava (Pluvia, 2011.) (objavljena u Hrvatskoj i SAD-u
 • Zaboravljeno iskustvo; naučite kako osvijestiti svoju životnu svrhu i prepustiti se vodstvu svoje unutarnje mudrosti (Tomić Coaching, 2014.)
 • Sedam pogrešaka koje najčešće čine mali poduzetnici u početnoj fazi razvoja svojeg posla… i zbog njih plaćaju vrlo skupu cijenu u privatnom i poslovnom životu! (Tomić Coaching, 2016.)
tomislav tomic, lifesupportonline

2012. godine pokrenuo sam sam u Zagrebu i jednogodišnju školu za razvoj coaching vještina (TT COACHING®), a 2016. i program za edukaciju mindfulness trenera (TT MINDFULNESS™).

Moja priča

muskarac, buisness, lifesupportonline

Uz navedene edukacije i treninge certificiran sam kao

 • “NLP praktičar” (American Union of NLP)
 • “Stress Management Coach” (Spencer Institute – SAD)
 • Trener za razvijanje samopoštovanja kod djece (od strane instituta
  “The Center For Personal Reinvention – SAD”)
 • “KAIZEN facilitator” (Management & Strategy Institute – SAD)
 • “Business coach” (Business Training Institute – SAD) 
 • “Conflict Manager” (Management & Strategy Institute – SAD)

Nakon diplome na Pravnom fakultetu u Zagrebu i pripravničkog staža počeo sam raditi kao odvjetnik u vlastitom odvjetničkom uredu.

S konceptom coachinga prvi put se susrećem 2001. godine tijekom boravka u SAD-u, u kojem je već postojala jaka coaching industrija.

Iako sam odmah nakon toga započeo održavati kratke treninge i predavanja, coachingom sam se službeno počeo baviti 2009. godine, dok sam mindfulness treninge započeo voditi još od studentskih dana. Od tada pohađao sam i završio brojne studije, edukacije i treninge.

Paralelno uz studij, diplomirao sam na Sveučilištu metafizike u Sedoni (SAD) gdje trenutno pohađam (online) postdiplomski studij.

“Smisao života nije čekati da oluja prođe, smisao je naučiti kako plesati po kiši”
Vivian Greene

Kako Vam mogu pomoći?

S obzirom da sam radio kao odvjetnik, poznajem taj dio poslovnog tržišta stoga su moje prve radionice bile na temu
„Kako učinkovito upravljati stresom“.

Već tada sam i sam prakticirao Mindfulness te poželio ljudima približiti sve benefite Mindfulnessa kako bi poboljšali koncentraciju, fokus te razvili emocionalnu svjesnost i produktivnost.

Mindfulnes je u najkraćim crtama mentalna vježba usmjeravanja pozornosti. U praktičnom smislu to znači da što više razvijemo stanje ili aspekt svoje svijesti koji nazivamo Mindfulness, postajemo slobodniji od svojih ograničavajućih načina razmišljanja, imamo jasniju sliku onoga što se zaista događa u našem životu (oslobođeno vlastitih projekcija) i postaje nam lakše donositi izbore i odluke koji podržavaju našu sreću, mir i snažan osjećaj smisla i svrhe.

šah, detoxuma, lifesupportonline

Program osobne transformacije (1-na-1)
Ako osjećate da ste spremni za promjenu koju već duže vremena želite… Kliknite OVDJE i saznajte više…

Postani certificirani Mindfulness trener
Želite li postati Mindfulness trener i naučiti kako primjenjivati razne Mindfulness metode, strategije i alate u radu s klijentima? Upisi u tijeku! Kliknite OVDJE i saznajte više

Postani certificirani Life coach
Želite li započeti raditi kao Life coach i naučiti apsolutno sve ono što vam je potrebno kako biste se osposobili u svojem novom zanimanju? Upisi u tijeku! Kliknite OVDJE i saznajte više…

In- House treninzi i opcije za Tvrtke
Kliknite OVDJE za više detalja…

Kako do mene?

Tomislav Tomić

Life & Business coaching

Adresa: Hrvatska
E-mail: info@tomislavtomiccoaching.com
Web: www.tomislavtomiccoaching.com

Facebook: Dobre Vibre, @dobrevibre
Youtube:

Afirmacija, Vizualizacija, Manifestacija i ostalo ... Ciljevi Coaching Djeca i odgoj Duhovnost Emocije i emocionalna svjesnost Komunikacija Manipulacija Meditacija Mindfulness Motivacija Navike i disciplina NLP Novac i Financijska sloboda Osobno Ostalo Postavljanje granica Premium Expert Custom type Promjena Samopouzdanje i Vjera u sebe Strah Strast i karijera Stres Strucnjaci Custom type Stručnjaci za život Stručnjaci za život - izdvojeno Svijest i svjesnost Teške odluke Upravljanje konfliktima Upravljanje vremenom Uspjeh Želje Životna svrha

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *