“Usudi se ŽIVJETI umjesto životariti.”
Yasmina Buweden

Tko sam ja?

Ja sam Yasmina. Yasmina Buweden.
Voljela bih se predstaviti sa riječima upućenom sebi na moj dan. Možete ih pročitati ovdje .

Sva moja znanja proizlaze iz proživljenih iskustava i rješenih životnih i poslovnih situacija. Upravo to smatram svojim najvećim kapitalom u radu. Upravo zbog toga ZNAM da možemo. I znam da ne vjerujemo da možemo. Ali možemo. Smatrajući svoj Um najvrijednijim resursom, konstantno ulažem u svoja znanja i vještine.
Tako da za one kojima je naučeno znanje ispred iskustvenog, moja bi priča izgledala ovako:

Sa mnom je sve MOGUĆE.

yasmina, lso, lifesupportonline

DANAS

Certificirani Coach u sklopu INGE ROCK Coaching Academy Belgium, Certificirani Mentor u Cherie Blaire Foundation for women, prošla Nick Ortners The Tapping Solution Programme, certificirani TT Mindfulness Coach, upravo završila studiju „Think & Grow Rich“ sa Paul Martinellijem i Roddy Galbreithom, radim COACHING & MENTORING na hrvatskom i engleskom jeziku.

Vlasnica B&B fun and sun centra sportova na moru Punat, zagovaram i podržavam lakoću življenja sa svrhom , mama dvoje, zaljubljenica u život i ljude. More, glazbu i ples. Pisanje i filozofiranje.

PROŠLOST

Mentor U Inge Rock Academy, certificirani posrednik u prometu nekretnina, direktor prodaje, voditelj ureda, asistent za njemačkog partnera, tajnica, prevoditelj, instruktor jedrenja u klasi.

Optimist u njemačkoj školi jedrenja za djecu, vozač i veliki ljubitelj adrenalinskih sportova na moru, i još poneki posao i životno iskustvo koje su me doveli do spoznaje i spremnosti da izaberem ono što najviše volim i gdje sam najbolja – podrška drugima da budu ono što stvarno jesu. Jer tek u tom trenutku počinjemo živjeti.

Moja priča

pjescani sat, lifesupportonline

“Poseban trenutak je svaki ako odlučimo da je tako…”

Yasmina Buweden

2013.g. ulazim u tadašnju „Akademiju života“, podružnicu međunarodne INGE ROCK ACADEMY kako bi u tom periodu života svjesno pronašla inspirativno okruženje i prebacila svoj fokus na pozitivno. Ubrzo se upisujem u Coaching Akademiju a još brže postajem jedna od Mentora u programu. Vrlo iznenađena svojim vještinama i „kako mi to lako ide“ a još više kako se dobro osjećam, zahvaljujući Mentoru koji je vidio u meni potencijal i talenat koji ja tada nisam, počela sam svoj put Coacha.

I ne znajući da sam na tom putu. Moji vrijedni ideali su bili motivatori i inspiratori svijetske razine, pa ne mogu se ja baviti time….prolazilo mi je kroz glavu. Ali znatiželja, fantastičan feeling i podrška gurali su me svakodnevno kroz nove izazove i otkrivanje svojih mogućnosti.

Iako često bez vjere ali uvijek slušajući svoju intuiciju krenula sam i ostala na putu kojeg sam kroz coachinge otkrila kao svoju strast i poziv. Usudila bih se reći da sam kao i mnogi koji su izabrali taj put, krenula na put koji je sve osim lagan. Jer dobar Coach i sam konstantno prolazi kroz situacije i izazove. S osobnim rastom rastu i izazovi. U slučaju da ste mislili da je lako. Nije lako, ali se definitivno isplati. Jer kakvi bi bili da nismo naučili hodati, govoriti, voljeti, itd. Naša priroda je biti u pokretu, biti u promjeni. I stvarati.

Kako Vam mogu pomoći?

Teško, ako stvarno nismo odlučni nešto promjeniti.

Ako nemamo goruću želju bez obzira što ne znamo što i kako. To niti ne trebamo znati. Ali trebamo donijeti odluku da želimo promjenu i da smo spremni učiniti sve potrebno da ju ostvarimo. Kakva je promjena koja nam treba u tom trenutku nije niti bitno. Vrlo često se ispostavi da nam je trebala sasvim neka deseta promjena od one za koju smo pretpostavili.

Moj rezultat i ostvarenje nastaje u trenutku kada moji klijenti ostvare svoje ciljeve.
S toga biram raditi s klijentima koji su spremni donijeti odluku. Za sebe, a ne zbog mene. Osim odluke, potrebna je i ustrajnost. Potrebno je vrijeme. Predlažem Vam da testirate mjesto gdje se Vi danas nalazite.

božuri, lifesupportonline

Budite znatiželjni za sebe ?

Kontaktirate me i poslati ću Vam OSTVARI upitnik. Više o meni, mogućnostima i razmišljanjima možete pročitati OVDJE.

Kako do mene?

Yasmina Buweden

B & B

Adresa: Hrvatska
E-mail: info@bb-club.hr  
Web: www.bb-club.hr

Facebook: @yasminabwedencaching

Komunikacija na HR, ENG, IT

Znatiželjni ste i zainteresirani za razgovor?
Zanimaju Vas mogućnosti, ostvarenje, promjena?
Ispunite formu i rezervirajte termin za besplatan razgovor u trajanju od 1.30 h.
OVDJE.

Ciljevi Coaching Emocije i emocionalna svjesnost Manipulacija Navike i disciplina Novac i Financijska sloboda Osobno Ostalo Postavljanje granica Premium Expert Custom type Promjena Prošlost Samoća i usamljenost Samopouzdanje i Vjera u sebe Sreća Strast i karijera Strucnjaci Custom type Stručnjaci za život Stručnjaci za život - izdvojeno Teške odluke Upravljanje konfliktima Upravljanje vremenom Uspjeh Želje Životna svrha

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *