Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /customers/0/0/e/lifesupport-online.com/httpd.www/wp-includes/script-loader.php on line 706 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /customers/0/0/e/lifesupport-online.com/httpd.www/wp-includes/script-loader.php on line 706 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /customers/0/0/e/lifesupport-online.com/httpd.www/wp-includes/script-loader.php on line 707 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /customers/0/0/e/lifesupport-online.com/httpd.www/wp-includes/script-loader.php on line 707 Zaštita osobnih podataka – Life Support
Back to the top

Zaštita osobnih podataka

Korištenjem web stranice www.lifesupport-online.com dajete suglasnost da administratori stranice, (za sada) fizičke osobe obrađuju podatke navedene u obrascu kontakta u mjeri potrebnoj za realizaciju uspješnog poslovnog odnosa odnosno zadovoljavanje korisnikovih potreba.

Suglasnost za obradu podataka dajete u svrhe obrade i realizacije određenih upita, kao i u informativne svrhe te svrhe promocije proizvoda i usluga web stranice www.lifesupport-online.com za sve vrijeme trajanja vaših pregleda/ upita.

Registrirani korisnik web stranice www.lifesupport-online.com u svakom trenutku može povući svoju suglasnost za raspolaganjem i obradom podataka u cijelosti ili djelomično (odjava s newslettera i drugih promotivnih pretplata elektroničke komunikacije). Povlačenjem suglasnosti u cijelosti korisnički račun i/ili registiranog korisnika bit će zatvoren, a njegovi osobni podaci obrisani. Na vlastiti zahtjev, korisnik u svakom trenutku može zatražiti brisanje osobnih podataka iz baze elektroničkom poštom slanjem na info@lifesupport-online.com.
Podaci su poznati samo administratorima web stranice www.lifesupport-online.com ovlaštenim za obradu i pripremu upita/dopisa te se ni na koji način ne ustupljuju trećim stranama. Svi administratori web stranice www.lifesupport-online.com odgovorni su za zaštitu osobnih podataka korinsika.

Za potrebe praćenja posjećenosti stranice i pregledavanja sadržaja Internetske stranice, a u svrhu vođenja statistike, poboljšanja sadržaja, preglednosti ponude za korisnike i planiranja promotivnih aktivnosti koristi se i sustav Google Analytics, u skladu s uvjetima za zaštitu podataka prilikom korištenja usluga sustava.

U slučaju novosti primit ćete na svoju email-adresu obavijest s novostima. Ukoliko se s tim ne slažete, molimo da nas obavjestite.